Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » GYÁS, GYES, GYED, GYET » Egyedülálló anyák hogy tu.dját...

Egyedülálló anyák hogy tu.djátok magatok eltartani, és a babát egyedűl nevelni főleg ha csak pár hónapos?

Figyelt kérdés

2021. márc. 25. 15:23
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
97%

Sziasztok.

Én februárban szültem, és a kicsi 1,5 éves koráig tervezek itthon lenni. Már a terhesség alatt sem volt jelen az apuka és most sem,semmilyen formában. Saját lakásom,autóm,és megtakarításom van.Mondhatjuk könnyebb helyzetben vagyok,de én azt látom a környezetemben, hogy a többség talpra áll legkésőbb a gyerek ovis korában.

2021. márc. 25. 20:35
 12/30 anonim ***** válasza:
87%

Kedves 10-es. Engem 12 évesen elcsaptak a zebrán, a sofőr k*va anyázott nekem egyet és ott hagyott, azóta rettegek az autóktól. Soha a jó büdös életben nem lesz jogsim. Akkor nekem nem kellett volna gyereket vállalni? (Slusszpoén, hogy terhesen is majdnem elütöttek, mert nagyon fontos telefonálni, mikor a körforgalomból a zebrára kanyarodunk...) Anyámnak is sikerült 3 gyereket felnevelni kocsi nélkül. Mondjuk mi ismerjük a tömegközlekedést is...

Kérdező, általában visszaköltöznek a szülőkhöz. Egy ismerős járt úgy, hogy elméletileg nagyon szerette volna a párja is a babát, aztán miután nagy nehezen terhes lett a pasi közölte, hogy erre nem áll készen és már vagy fél éve csalja. Viszonylag fiatalok voltak, így milliós megtakarítás meg külön lakás nem volt... Visszament a csaj a szüleihez lakni. Most 1,5 éves a kislány, apuka meg elkezdett teperni, hogy "vissza kapja a családját". (Természetesen nem fogja.)

2021. márc. 26. 06:50
 13/30 anonim ***** válasza:
84%
Jaj, hagyjad a 10-est, autóagyú, már eszébe se jut, hogy máshogy is lehet közlekedni, szerinte vagy saját autót vezetsz vagy VITETED MAGAD, máshogy nem lehet 🤣🤣🤣
2021. márc. 26. 07:59
 14/30 anonim ***** válasza:
9%

Dehogynem lehet. Nincs is jobb annál mint amikor két 3-4 év alatti gyerekkel kell keresztüljutni Budapesten, plusz csomagok, babakocsi stb. Vírus előtt sem szívesen szálltam fel tömegközlekedésre, most meg ugye abszolút kiesik.

Mindent lehet: Nagyszülők nyakára szülni, apa pénzére támaszkodni, és remélni, hogy soha nem történik vele semmi és nem hagy el... de minek?

2021. márc. 26. 09:04
 15/30 anonim ***** válasza:
85%

14-es, de ha valaki elütné a két gyerekedet vagy a férjed vagy bárkidet, akkor te lennél a legjobban felháborodva, hogy minek vezet, aki nem tud.

Nyilván mindenki tisztában van vele, hogy kényelmesebb kocsival menni mindenhova, de nem mindenkinek ugyanazok a koncentrációs képességei, reflexei, adottságai. Van, aki tök jól vezet, másnak meg problémát okoz, mikor egyszerre kell sávot váltani, figyelni a lámpát, meg még zebra is van a kanyarban...

Komolyan mondom, nemhogy örülnétek, mert valaki beismeri, hogy nem megy neki jól a vezetés és inkább vállalja a kényelmetlenségeket, semmint kinyírja a gyerekeiteket...

2021. márc. 26. 10:20
 16/30 anonim ***** válasza:
72%

Bezzeg az nem "komolytalan" mikor valaki nulla vezetés érzékkel másokat sodor veszélybe, na adj isten kárt is tesz mi?

Ismét egy felfuvallodott bezzeg ember akinek jól megy valami és csakazért is belerúg a másikba, mert neki nem. Igazàn empatikus kedves ember vagy. A más nyakára szülés meg hogy jön ide? Tudod attól hogy valaki nem vezet, még lehet rendes munkahelye, fizetése.

2021. márc. 26. 12:10
 17/30 anonim ***** válasza:
31%

A más nyakára szülést arra értettem nyilvánvalóan, ha valaki úgy szül, hogy közben tudja, hogy ha az apa dobbant, neki vissza kell menjen a szüleihez. Igen, ez szerintem komolytalan.

Azzal meg, hogy nincs érzéked a vezetéshez, csak egy kifogás. Aki életrevaló, van akaratereje és nem teljesen debil, az simán megtanulja. Ez nem atomfizika. És igen, gyakorlat kell hozzá. Csakúgy mint a főzéshez, semmi más.

Ezen most meg lehet sértődni nyugodtan, de én igenis szégyellném magam a gyerekeim előtt, ha ilyen alapdolgokat nem tudnék nyújtani. Szerintem az ember előbb maga nőljön fel, és utána vállaljon gyereket. Nem muszáj ám huszonévesen szülni, az a világ már a múlté

2021. márc. 26. 12:36
 18/30 anonim ***** válasza:
78%

#17 engem egy ilyen búvalbélelt teljesen magárahagyott szerencsétlen ne okítgasson, aki frusztrációjában eddig jutott: vad idegen embereket okít ilyen lekezelő bunkó stílusban, és bizonygatja, hogy ò mindent IS megold egyedül. Hát old meg, láthatólag egyéb vákasztásod nincs (mit vagyok meglepődve). Én meg ezt szégyelleném a gyerekeim előtt, hogy ez maradt minden örömöm az életben. Másnak meg vannak szerettei akikre nem ciki kölcsönösen támaszkodni.

Aki meg bénán vezet huszon harminc meg negyven évesen is bénán vezet, de ne zavarjon.

Annyira szánnivaló vagy. Minden "énvagyokafaxacsaj" üzeneted ellenére is. Inkább ne vezessen valaki autót, vagy keressen kevesebbet mint a férje, de erre a frusztrált kínjában másokba belerúgó szintre süllyedésnél lényegében bármi jobb. Neked további jó csipkelődést.

2021. márc. 26. 12:47
 19/30 anonim ***** válasza:
87%

Ja igen a gyerekem meg tuti nem az alapjan fog megitélni engem, hogy milyen gyakran vezetem vagy nem vezetem a családi autót. Ahogy mást sem ez alapján fog....

A tieid téged tuti, dehát ez legyen csak a te szegénységi bizonyítványod.

2021. márc. 26. 12:56
 20/30 anonim ***** válasza:
33%

"Nem muszáj ám huszonévesen szülni, az a világ már a múlté"

🤣🤣 jaa hogy innen fúj a szél? Vénségedre találtál valami balekot, aki teherbeejtett 2x is, aztán most ilyenekkel kompenzálsz, hogy, te legalább vezetsz?

Amúgy mi köze a kornak a jogsihoz, de tényleg?

2021. márc. 26. 17:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!