Járhat méltányosságból CSED akkor is, ha valakinek még nem volt jövedelme?
Remélem ezt viccből kérdezted 🤣🤣
Mi aki több 10-100ezreket adózunk havonta, mi is egy vicc amit kapunk a gyereknevelésért. Nem majd te csak úgy ajándékba kapsz, a semmire...
Na ez a szánalmas. Aki a puszta seggére szül, majd elvárná, hogy ajándekba kapja a pénzt...
Utolsó vagyok, nem tudom ki pontozott le, de ha nem vagy tájékozott vagy mert nem tetszik attól még így van.
Én dolgoztam 32 hétig, hajnali háromra jártam télen a fagyban is úgyhogy én sem tartom igazságosnak hogy aki csak szüli a gyereket de derogál neki a munka az is kapjon, de így van.
Második babát vártam mikor felszamoltak a céget így a csedet csak passzívan kaptam és gyedre már nem voltam jogosult. Az OEP-nél mondták hogy vagy a férjem igényelje meg ha nem teheti akkor gyest fogok kapni.
Szóval kérdező gyest igényelhetsz már a szüléstől
Már többen leírták,hogy nem jár,de ha logikusan átgondolod akkor egyértelmű a válasz.
Nem kaphat ugyanannyit az aki évtizedek óta mindennap megy dolgozni és adózik és az aki nem megy mindennap és nem dolgozik.
Gyest bárki kaphat,kb.25ezer ft/hó.
Szerintem ez teljesen rendben van annak aki nem dolgozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!