Kinek mennyi idő volt mire elbírálták a méltányossági CSED/GYED-et?
Figyelt kérdés
2020. dec. 17. 18:36
1/5 anonim válasza:
1-2 hét közt, màr nem emlékszem pontosan.
1 nap mìnusz miatt kértem.
2/5 A kérdező kommentje:
Nekem 17 nap hiányzik sajnos. Nem fűzök hozzá sok reményt h megadják de hátha.
2020. dec. 17. 18:44
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azért ne merem magam beleélni mert olvastam egy kérés alatt h volt olyan h 2 nap miatt nem adták meg.
2020. dec. 17. 19:51
5/5 anonim válasza:
Nekem 3 nap hiányzott és úgy oldottuk meg, hogy a könyvelőm azt mondta hibázott és attól a dátumtól vagyok bejelentve amikor a baba született és nem attól amivel hiányzott 3 nap, majd módosított valamit és így már pont 365 nap volt, megint beadtam a kérelmet rendesen ügyfélkapun és meg is adták visszamenőleg is. Tényleg végigdolgoztam a terhességemet egyébként az utolsó napig pedig 41. héten indítottak. Ha esetleg ilyenre van lehetőséged akkor a könyvelőt kérdezd meg hátha ő is be tud húzni egy ilyet és megkapod te is, nagyon drukkolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!