Csedet kapok ha munkanelkulikent megyek szülni , ha nem akkor mire vagyok jogosult az elsõ 6hónapban?
Figyelt kérdés
2020. máj. 17. 15:20
11/15 A kérdező kommentje:
te nem tudsz olvasni. 6 hónapot irtal hogy a ferjed amig tudja igenyelni a gyedet...stbstb.
Fuss neki :D
2020. máj. 18. 09:00
12/15 A kérdező kommentje:
akkor ugy kellett volna írd hogy addig ameddig, mert így nem volt teljesen pontos , de értem, így is lehet erteni. ok.
2020. máj. 18. 09:04
13/15 anonim válasza:
Kérdező a 8-as azt írta, hogy a baba 6 hónapos koráig te tudod igényelni a gyest, a férjed csak utána mehet gyedre. Mert az elsőn 168 napban Csed van, de azt az apa nem igényelheti. Tehát neked kell gyesre menned, ha a baba megszületett, és a 169. naptól a férjed igénybe veheti a gyedet.
14/15 A kérdező kommentje:
koszonom!
2020. máj. 18. 10:12
15/15 anonim válasza:
én vagyok a 8as és eddig én csak azt a választ írtam, utána nem velem beszélgettél.
Leírom másképp "arra a 6 hónapra - amíg a férjed tudja majd igényelni a GYEDet - te sajnos csak GYESt fogsz kapni."
vagyis arra a 6 hónapra csak GYESt fogsz kapni. Ha egyben értelmezed a mondatot, nekem érthető, de ha nem volt egyértelmű akkor bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!