Regisztralt munkanelkulikent nagyobb eselyem lenne?
Par hete mondtam fol eletem elso munkahelyen, azota kismillio helyre elkuldtem az oneletrajzom, de alig jott visszajelzes 3-4 hely kivetelevel.
Nem regisztralva munkanelkulikent.
Az lenne a kerdesem, ha regisztralnek, nagyobb eselyem lenne munkat talalni? A munkaadok ezt megtudjak nezni?
Es nem az altaluk kinalt munkara gondoltam.
Sajat erobol keresek a munkat, en szorom szet az oneletrajzaimat , ugyan igy csinalnam ha regisztralt lennek. Nem varam , hogy ok talaljanak munkat, tudom hogy az eselytelen. Ezert erdekel az, hogy ha regisztralnek, nagyobb esellyel jeleznenek- e vissza?
Ha nem a munkaügyi központotn keresztül keresel állást, akkor nem fogja tudni megnézni az állást hirdető, hogy regisztrált vagy-e.
(önéletrajz küldözgetés helyett meg inkább sétálgass és nézelődj a városban, saját szememmel láttam rengetetg helyen hogy a boltban/boltrra kiragasztott plakátokon hirdetik hogy munkaerőt keresnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!