Terhesen munka nélkül?
Évek óta próbálkoztunk a babával sikertelenül. Pajzsmirigy, PCOS, IR betegsegem van, amirol tudok.
Több mint 3 éve dolgoztam egy cégnél, majd beadtam a felmondásomat, egy ideje problémák voltak, létszámcsökkentések..stbstb.
Ez idő alatt kiderült, hogy babát várok! Öröm, boldogság, DE, most hogyan tovább, jelenleg 10 hetes terhes vagyok, munka nélkül. Hogyan fogunk megélni?!
Gondolom esélytelen, hogy felvegyenek dolgozni akárhova is. A párom nem keres eleget. Nem gondoltuk, hogy pont most jönne össze a baba.
Több évi munka után, ha valaki pont szülés ideje alatt nincs biztosítva már nem jár “semmi”?
Milyen lehetőségeink vannak?
Tudom mivel mar megtortent ami megtortent azon nem tudunk valtoztatni, nem is szeretnénk.
Amúgy van félretett pénzünk (vészhelyzetre), de azért nem árt a havi plusz bejövetel, hogy biztosan megéljünk.
Aranyosak vagytok, hogy kapok tanácsokat is! Biztos megoldodik a mi helyzetünk is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!