Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » A 3 és fél hónapos kisbabámnak...

A 3 és fél hónapos kisbabámnak fogzási problémái vannak. Hogy segíthetnék neki, hogy ne fájjon ennyire? Van valami bevált módszeretek?

Figyelt kérdés
Lehet korainak tűnik,de a 3 és fél hónapos kisbabámnak fogzási problémái vannak egy hete.Az étvágya sem a régi állandóan rágja az öklét nagyon folyik a nyála, alig alszik, amikor ébren van, akkor pedig ordít.Az alsó ínye van feldagadva egy helyen.Hogy segíthetnék neki, hogy ne fájjon ennyire? Van esetleg valami bevált módszeretek?
2013. nov. 2. 12:06
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
A te fiad kakil rendesen? Mert a fogzás miatt nekünk ezzel is volt problémák.Most ezt is megoldottam, így ma már negyede olyan nyűgös a fiam.
2013. nov. 4. 12:51
 12/18 anonim ***** válasza:

Az én babám alapból szorulasos, két naponta kakil, de azt is sokszor csak segítséggel (torlokendovel kicsit maszirozom a vegbelenel). Ja, egyébként tapszeres baba.

Tegnap viszont magától kakilt, higat, ami rá egyáltalán nem jellemző. Ma szintén nem kakalt.

Nekünk sajna a mai nap sem valami jó, most is épp vigasztalhatatlanul sír. :-(

Vettem neki Vibrocul kupot. Este adok neki!

Majd írd meg légyszi h mikor bújt ki a fogacskaja!

Én nagyon remélem h ez a nagyon erős nyugosseg nem fog több héten át tartani, hanem közel van a kibujas!

Tesom kislanyanak 4 honaposan bújt ki az első!

2013. nov. 4. 19:00
 13/18 anonim ***** válasza:

sziasztok!

ennyi idősen ez lehet?nekem is 3és fél hónapos a babám-és tömködi a kezét,folyik a nyál-és 70-80 körül eszik-én meg kétségbe estem,hogy nincs elég tejem.akkor éjjel is ezért ébred fel?lehet,hogy akkor pótolja a tejet?-és ilyenkor már adni kell erre valamit?

bocsánat,hogy bekapcsolódtam a kérdezésbe-de hasonló cipőben járunk.

2013. nov. 8. 13:20
 14/18 A kérdező kommentje:
Hát,igen,látod,hogy ez a helyzet!Nekünk is ugyan ezek a tünetek!Neked is fiad van?
2013. nov. 9. 10:59
 15/18 anonim ***** válasza:
nekem kislányom van-de a nagyfiamnak egyéves kora után jött csak ki az első foga.akkor már kell kenegetni?
2013. nov. 9. 14:55
 16/18 A kérdező kommentje:
Igen.Legalább is én kenem neki az ínyét Dentinox géllel,és utána mindig jobb neki sokkal!Nem rágja az öklét,nem folyik annyira a nyála sem,akkor kenem be újra amikor ismét rágjy az öklét.
2013. nov. 10. 08:40
 17/18 anonim ***** válasza:
köszi szépen
2013. nov. 11. 09:27
 18/18 A kérdező kommentje:
Nagyon szívesen!
2013. nov. 12. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!