A 3 és fél hónapos kisbabámnak fogzási problémái vannak. Hogy segíthetnék neki, hogy ne fájjon ennyire? Van valami bevált módszeretek?
Nekúnk is a Dentinox gélt ajánlották inkább. Úgy tűnik, nem rossz! Megnyugszik a gyerek miután bekentem az ínyét.
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Szia!
Nekem is 3,5 hónapos a kicsi fiam, és szintén ezzel küszködünk kb szintén egy hete.
Tegnap vettem én is Dentinoxot és Chammomilla homeos bogyokat.
Neked a Dentinox mennyi ideig hat? Mert mikor bekenem rögtön abbahagyja a sírást, de nem sokkal utána már újra kezdi.
Te is úgy tudod, h egy nap max 3x lehet bekenni, ugye?
Bocsi h belekerdezek a kerdesedbe nem pedig segítek, de annyira hasonló cipőben járunk, gondoltam hasznos ha tapasztalatot cserelunk. :-)
Szia!
Az én fiamnak azért tovább hat.Legalább 3-4 óráig jót van tőle,és nem sokára jön a következő kenés.Kevésbè folyik anyála és kevésbé ràgja az öklét.
Igen, max 3× lehet bekenni.
Bedörzsölöd rendesen az ínyébe? Lehet az a baj, hogy nem dörzsölöd be rendesen a gélt.Nektek is az alsó ínyével van baj?
Igen, az alsó ínye a gyanús. De igazából nem mondanám h nagyon be lenne dagadva... Két puklit látok rajta.
Ma is nagyon nyugos szegenykem. :-( már alszik vagy 2 órája, pedig ez nem jellemző rá... Ha fent van akkor meg sír. :-( nagyon sajnálom szegényt.
Meddig fog ez vajon tartani???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!