Fogzástól visszatérhet a hasfájás? Vagy én ehettem olyat?
Hasfájást nem hiszem, h okozna a fogzás. Elképzelhető, h te ettél olyat, de az is lehet, h a fogzás miatt nyűgösebb. Ilyenkor még több babusgatásra van szükségük.:)
Húzkodja a kis lábait? Nincs hasmenése?
Kitartás, ezek csak átmeneti nehézségek. Hidd el, nagyon hamar elrepülnek a nehéz napok, hónapok!
Fogzásnál általában hasmenésük ill hőemelkedésük szokott lenni. Ha enni sem akar, akkor ott valami más lesz a baj. Masszírozd meg a pocakját, amikor úgy látod, h fáj neki. Egy kis babaolajjal kend be a kezed és masszírozd meg, de csak egy irányba szabad, mert ellenkező esetben többet árt, mint használ.
Vagy adjál neki édesköményteát, azt szeretik is a picik. Az én lányom is iszonyatos hasfájós volt, 3 hónapig ordított éjjel-nappal.
Kitartás!:) Ha semmi nem jön be, vidd el orvoshoz, vagy kérdezd meg a védőnőt, mi lehet az oka!
Kisfiú vagy kislány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!