Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » Fogzástól visszatérhet a...

Gabi86 kérdése:

Fogzástól visszatérhet a hasfájás? Vagy én ehettem olyat?

Figyelt kérdés
4 hós,anyatejes babáról van szó.elég sokáig nem fájt neki és azt hittem abba maradt.de most már 2 napja csak úgy tud aludni hogy rajtam fekszik éjjel is és már minden porcikámat elfeküdtem.eddig legalább éjjel jól aludt de most már nem.

2013. szept. 29. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Hasfájást nem hiszem, h okozna a fogzás. Elképzelhető, h te ettél olyat, de az is lehet, h a fogzás miatt nyűgösebb. Ilyenkor még több babusgatásra van szükségük.:)

Húzkodja a kis lábait? Nincs hasmenése?

Kitartás, ezek csak átmeneti nehézségek. Hidd el, nagyon hamar elrepülnek a nehéz napok, hónapok!

2013. szept. 29. 20:44
 2/5 A kérdező kommentje:
3hónap után 1,5 hétel enyhülta hasfájás és rá egy hétre múlott el teljesen.most meg megint fáj neki.vagyis nem vagyok benne biztos,mert lehet hogy a foga miatt a pukik is nehezeben jönnek ki.igen húzogatja a lábát,de valahogy más mint mikor csak a hasa fájt.meg van hogy enni is alig akar.meg evés után sír.nincs hasmenése,szorulásos.
2013. szept. 30. 10:40
 3/5 anonim ***** válasza:

Fogzásnál általában hasmenésük ill hőemelkedésük szokott lenni. Ha enni sem akar, akkor ott valami más lesz a baj. Masszírozd meg a pocakját, amikor úgy látod, h fáj neki. Egy kis babaolajjal kend be a kezed és masszírozd meg, de csak egy irányba szabad, mert ellenkező esetben többet árt, mint használ.

Vagy adjál neki édesköményteát, azt szeretik is a picik. Az én lányom is iszonyatos hasfájós volt, 3 hónapig ordított éjjel-nappal.

Kitartás!:) Ha semmi nem jön be, vidd el orvoshoz, vagy kérdezd meg a védőnőt, mi lehet az oka!

Kisfiú vagy kislány?

2013. szept. 30. 18:15
 4/5 A kérdező kommentje:
kislány.a szorulás az nem a fogzástól van már 1,5 hónapja szenvedünk vele.normaflort adok neki ez már a 2. kúra,mert kb 2 hétig használt és újra kezdtük és most megint van kaki 4 nap után,de még elég kemény.nem tudom mi lehet.issza az édesköményteát is meg masszírozom is,de semmi sem használ.biztos hogy a foga jön,mert nyáladzik is meg már látni az ínye alatt.
2013. szept. 30. 21:53
 5/5 A kérdező kommentje:
amúgy köszönöm a válaszokat
2013. szept. 30. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!