Fogzás és hasfájás összefügghet?
Figyelt kérdés
A fiam másfél éves. Kicsinek nagyon-nagyon hasfájós volt, kb. 6 hónapos korára múlt el. Más nem először veszem észre, hogy fogzáskor éjjelente a hasa is fáj. Hallani is a hangokat a pocakjából, szeles is, és úgy feszíti magát, mint kiskorában. Tényleg lehet, hogy a fogzás miatt van? Az ételeket már kizártam, tényleg mindent megpróbáltam már, és mégis fáj neki...2013. júl. 23. 11:36
1/2 anonim válasza:
Szia! Az biztos, hogy a fogzáskor megváltozik a baba széklete, és általában hasmenésük is lesz. Valószínűleg Nálatok is erről lehet szó, de azért a hasfájásra rákérdeznék a gyermekorvosnál is. Minden jót!
2/2 anonim válasza:
SZia!
Tudom, régi kérdés, de érdeklődnék, hogy mi lett a kimenetele nálatok a hasfájásnak? Éjszakák hogy alakultak azután, hogy kijöttek a fogacskák?
Mintha csak én írtam volna ki a kérdést, de az én kisfiam tavaly nyáron volt 1.5 :)
Ugyanilyen extrém hasfájós, de most már 2 éves, tényleg csak időnként, fogzás alatt jön elő. Picinek viszont szörnyű volt, gasztroenterológiát is megjártuk...
Már az utolsó 2 fogacska jön, csak reménykedni tudok, hogy utána vége lesz. Mostanában sokkal kevesebbet fáj neki, de előfordul még. Viszont éjjel sokat ébred.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!