Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Fogzás » El vagyok keseredve?

El vagyok keseredve?

Figyelt kérdés
Az alsó 2 foga már kibújt de nem teljesen a törzse jön most.Tegnap eléggé lázas volt 38,1 volt,adtunk kúpot reggelre le is ment aztán most hütő fürdő után megint 37 felett van.Nem eszik semmit reggel óta,de tényleg semmit!Se tápszert se babakaját (7 hónapos).A foga miatt ilyen vagy van valami baja?Nagyon elvagyok keseredve.
2013. júl. 31. 13:44
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja és egyfolytába sír reggel óta és kaparni szokta a fogát!Remélem,hogy csak amiatt ilyen!
2013. júl. 31. 13:47
 2/3 anonim ***** válasza:
38,1 szerintem nem a fogtól van. Lehet gyengébb az immunrendszere a fogzás miatt és benyalt valamit. Ilyen kis láznál hűtő fürdővel még nem kínoznám. Jobbulást!
2013. júl. 31. 13:53
 3/3 anonim ***** válasza:

A gyerekorvost felhívnám megkérdezni a véleményéről. De egyértelműen a foga miatt ilyen nehéz most neki. Nekem azt mondta az orvos, hogy hőemelkedés lehet fogzás miatt, de láz már nem! Vagyis popsiba mérve 38,5 felett már nem szabad a fogacskára fogni, ott már utána kell járni, hogy mi bujkál benne (a gyengébb immunrendszer miatt kaphatott el valamit). Lehet a doki is annyit mond csak, hogy várjatok 2-3 napot, addig nem ad rá semmit - de a biztonság miatt én biztosan felhívnám.

11 hónapos anyukája

2013. aug. 6. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!