Aki tapasztalt a fogzás alatt hígabb székletet válaszolna? (többi lent)
Az én lányomnak anno olyan durva volt a hasmenése, hogy 4 napig tartott és már első nap az első adag kaki ki is csípte a popóját, pedig ahogy kinyomta vittem is kicserélni a pelust és már szét volt marha a feneke. Borzasztó volt. Úgyhogy ő még amiatt is üvöltött éjszaka, csak ült az ágyában és sírt, majd megszakadt a szívem, de neki 3 foga jött egyszerre és kb 1 hét volt, míg kibújt mind. Utána mindig a székletén vettem észre, hogy na megint jönni fog valahol fogacska, mert hígat és nagyon bűzöset kakilt. Kentem ezerrel a popóját sudocrémmel, canestennel, az ínyére én csak dentinoxot kentem, de szerintem az annyit ér mint halottnak a csók. Őt az nyugtatta meg, hogy odafeküdtem mellé a földre és ott aludtam vele. Mikor a hátsó rágófogak jöttek akkor 2 hétig igényelte, hogy vele legyek.
De ahogy kibújnak a fogak minden újra olyan lesz mint előtte, ő is alszik azóta ugyanúgy. 20 hónapos és kinn van minden foga. Kitartás, nincs sok hátra!!
Sajnos nagy okosságot nem tudok mondani, de szerintem a hasmenés és a keserves sírás már az áttörésnél van, napokon belül kint lehet.
Nálunk eddig minden fog máshogy jött. Az első kettőnél belázasodott, a harmadikat észre se vettük, utána egyszerre jött három, akkor volt 3 napig hígabb széklete, most a hetediknél napokig sikítva sírt, és éjszaka is felsírt.
A lányomat is megviseli a fogzás, hetekig, hónapokig szened, vagyis mióta kijött az első (9 hónapos volt), azóta (most 19 hónapos) alig volt szünet. :(
Az első foga előtt volt hasmenése, vagyis inkább hígabb és sok széklete (napi 5-6-7 is akár) és 2 hétig tartott.
Dokihoz is elvittem, aki azt mondta, ez nem lehet a fogától, vírus vagy allergia, de kijött a foga és elvágták. Szóval attól volt! A többi fognál ilyen nem volt, de nátha, láz, álmatlan éjszakák szép számmal sajnos. Ami most jön neki (rágófog), már másfél hónapja duzzadt, egy csücske áttört már 2 hete, de a többi része még nem. :( Nagyon nehezen törnek át sajnos. És még 8 hátra van. :( Kitartás, szerintem már csak napok kérdése Nálatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!