Fogzás miatt lehet tartós láz?
Nem pontos a kérdés mert szombattól hétfőig hőemelkedés aztán kedden és szerdán semmi,majd szerda hajnal óta láz.Bár csak 38.3-38.4 maximum és az is 3-4 alkalommal a köztes időben jól van ..
Voltunk doktornéninél a torka szép,tüdeje is.Azt mondta hogy a szemfogak(épp az van soron)nagyon megviselik a babákat(15 hónapos).Na de ilyen sokáig??
Ez nagyon erdekes info, koszi! Tehat azzal, ha egy alacsonyabb lazat csokkentunk, csak hatraltatjuk a fog kibujasat, es hosszabbitjuk a gyerek szenvedeseit, ha jol ertem? Csak azert kerdezem, mert itt egyik-masik anyuka mar 38-nal dugja a kupot. Nekem eszembe nem jutna 39 alatt.
Kicsit aggodtam, mert a kiscsaj (8 honapos) epp a felso metszoket noveszti, es 38,1-38,2 korul van a laza. Nem voltam biztos benne, ez meg belefer-e a fogzasba, vag ymas oka van. De ezekszerint bele. EZ jo hir, mert szombat van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!