Akinél már az első fogak is fájdalmasak, a többi még rosszabb lesz?
Szerintem ezt előre nem lehet tudni. Lányomnak az első 5 észrevétlenül jött ki, a 6.-kal nagyon megszenvedett, majd utána a 7-10 fog szintén nem okozott nagy gondot. Aztán a következő 5 fog nagyon nehezen és fájdalmasan jött ki neki, piszok sokat sírt és alig aludt, alig evett. Most itt tartunk...Szóval nagyon változó.
Barátnőm lányának meg az első pár fog volt macerás, de azóta meg egyáltalán nem panaszkodik, azt mondta most jobban viseli már a kislány.
Ez teljesen változó szerintem.
Én a fiamon úgy érzem, mindegyikkel ugyanúgy szenved, viszont később, olyan 10 hós korától azért könnyebb volt minden fognál egy kicsit, mert sokkal több minden leköti, érdekli. Most 14 hónapos, várjuk a nyolcadikat, ugyanúgy felsír éjszaka olykor, vagy napközben sírva ébred, de már játék közben egyre könnyebben el tudja terelni a gondolatait.
Gyereke válogatja a nagy fiam az első 4 fog kibújásával szenvedett nagyon utána valahogy hozzá szokott vagy nem tudom de már nem fájt neki annyira.
A kicsinek egyáltalán nem volt gondja a fogzással már 16 foga van és ezt csak akkor vettem észre mikor nevetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!