Mennyire normalis, hogy 10honapos kisfiam csak a virsli sajt sonka es kenyeret eszi? Meg persze gyumolcspuret. Regen nagyon jol evett, de miota o akarja az etelt felszedegetni azota mas eteltol hisztizik huzza a szajat vagy ledobja
A kutyàmnak sem adnék virslit.
Adj neki normális kaját, majd megeszi, nem fog éhen halni ha párszor tiltakozik előtte.
Az a gond, hogy mas etelt ledob elhuzza a szajat hisztizik veri a fejet a hattamlaba... aztan adok neki virslit es tessek abbol egy egeszet megeszik meg egy egesz kenyeret is..
Repat is megfoztem feldaraboltam evett par darabot aztan dobalta le a foldre.
Szoval a bajom, hogy csak virslit szendvicset eszik
Még most tanitsd meg neki hogy “ki a főnök”, mert most az orrodnal fogva vezet a kis tokfej :))
Ha anya ezt adja, akkor ez a kaja, ha nem kell , akkor nem eszi meg, de nem dobalhatja le es nincs más. Fel ora múlva megint ajanld fel neki hogy azt megeheti
Erdemes lenne akkor trukkozni mas dolgokkal, pl. csinalhatnal neki husgolyokat, amibe zoldseget is teszel, vagy fasirtot kicsi golyok formajaban, vagy valamilyen minta alapjan rendezed el az etelt, egy idoben pl. amit a gyerekem nem evett meg kockakra vagva, azt megette csikokra vagva, lehet surubb levest is csinalni, es beletolteni abba, amit fent irtam.
En oszinten szolva egyaltalan nemadnek neki se virslit, se felvagottat, ezek tele vannak mindenfele tartositoszerrel, izfokozoval, sokban cukor is van. Volt ido, amikor az en gyerekemnel is volt ilyen idoszak, hogy olyat evett, ami nem volt egeszseges, most is sakkozni kell neha, hogy megfelelo mennyisegu es minosegu tapanyagot vigyen be, de en vettem egy nagy levegot, es szimplan az van, hogy nincs itthon ilyen etel. A zoldsegleveseket most pl. ugy eszi meg, hogy sajtot reszelek bele neki, igy mar szuperul megeszi.
Egyutt szoktatok enni? Latja, hogy te egeszsegesen eszel?
A fiam is ilyen volt, én h.lye meg jajj nem eszik zöldséget, de virslit igen, akkor azt adtam, csak hogy legalább eszik valamit alapon. Na azt értem el hosszú távon, hogy nagyon válogatós lett, alig eszik meg pár fajta ételt, a főztömet sem eszi, mindig valami más kell neki. Kiskorában elrontottam, mert kínálgattam mással, ha nem ízlett neki.
A lányommal nem csináltam ezt, ez van ha éhes vagy eszel, ha nem nézed. Volt, hogy csak nézte, vergődött az etetőszékbe, dobalta le ő is. Következő alkalommal újra kínáltam, akkor már megette. Jó étvágyú, szinte mindent megeszik, tényleg egy pár dolog van ami nem ízlik neki, de ez normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!