10 hónapos babának virsli, sonka?
A védőnőnk szerint a 10 hós babámnak vegyek jó minőségű virslit, amiben hús is van és jó minőségű sonkát is lehet. Ezt nem nagyon értem... A sonka is tiszta páclé, sok vegyszer, "e" betűs cucc, a virsliről meg nem is beszéljünk, még ha jobb féle is. Manapság azt mondják, 2 éves korig védjük a babát az "e"-ktől.
Te mit szólsz ehhez? Csak túlreagálom?
(Egyébként tudok biovirslit venni, csupa hús, csak 1% szója és biosonkát is, de azért nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez nagyon kellene.)
sokan adnak a gyereküknek virslit, sonkát és egyéb felvágottakat, pudingokat, szörpöket, ivóléket stb., de én mondjuk a mai napig nem adok neki ilyeneket (2 éves múlt), mert szerintem semmilyen tápanyag nincs bennük, csak arra jók, hogy legyen valami a gyerekek hasában. Mi se nagyon esszük ezeket a dolgokat.
Inkább veszek neki rendes májat és csinálok neki én májkrémet vagy tonhalat eszünk kenyérrel, tojást, pirítós kenyeret, zöldségkrémeket stb.
Én is ezt szoktam, készítek májkrémet, tojáskrémet (a sárgájából) stb. és nem iszunk gyümölcslevet, műteát.
Bár 1 héten 1x egy kis babapudinggal mostanában szoktunk "vétkezni" :-)
Virslit én egy éves kora után adtam, sonkát talán picivel előbb.
2,5 éves a lányom, és az előző hozzászólóhoz képet full egészségtelenül etetem, mert kap kenőmájast, füstlit, krémtúrót, sőt joghurtot is...
Szerintem semmi baja nem lesz tőle! Te min nőttél fel?
Manapság túl van már ez lihegve,h ez sem meg azt sem kaphat a gyerek,valószinüleg az anyagias világ miatt! Nyugodtan pontozzatok le,de nekem ez a véleményem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!