Miért ajánlják az édesburgonyát?
Figyelt kérdés
Miért ajánlják jobban az édesburgonyát hamarabb bevezetni, mint a simát? Illetve pl újkrumpli adható-e?2019. máj. 12. 08:36
1/5 anonim válasza:
Mert finomabb? :) És önmagában sem fojtó ízű, míg a sima krumpli az, ha nem kevered.
Egyébként cukrosoknak is jobban ajánlott az édesburgonya, mert kisebb inzulinválaszt vált ki, mint a sima, így egészségesebb. Gdm-esként ezt tapasztaltam is. A sima felvitte a cukromat, az édes nem.
2/5 anonim válasza:
Mert qrva drága, és mostanában nagyon divatos. Igazából felesleges adni neki, én egész életemben csak egyszer ettem és még élek. De persze nem hátrány ha megismerkedik más ízekkel is, te tudod.
3/5 anonim válasza:
Édesebb mint a sima, ezért valószínű h szívesebben eszi a baba.
4/5 anonim válasza:
Édesebb mint a sima és élettanilag is sokkal hasznosabb mint a sima. Arról nem beszélve, hogy pl egy diétában kifejezetten nem ajánlják a sima krumplit míg a batata mehet minden mennyiségben, nem véletlenül. Persze mindenki azt ad a gyerekének amit akar, sima burgonyán is fel fog nőni.
5/5 anonim válasza:
Finomabb, kevesebb a szénhidrát és a keményítő benne. A sima krumpli okozhat szorulást,mig az édeskrumplira nem jellemző. Annyi hogy ha sokat eszik, besárgulhat a bőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!