Most adtam a fiamnak először édesburgonyát, eddig nem is ismertem ezt a zöldséget. A főzőlé sok lett, így a lábasban maradt pár órára. Mikor mentem elmosni kék színű volt a lé benne. Ez normális? Mitől van?
Figyelt kérdés
2016. nov. 21. 14:51
1/4 anonim válasza:
Kék? biztos, h édesburgonya volt? :-O
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, biztos. Ahogy olvasgattam a neten, van benne réz is, ami vízzel alkothat kék oldatot.. De akkor is furának találom. Nyilván frissen nem volt kék és a püré sem, de 2 óra múlva az edényben maradt fél deci víz kék volt. Lehet legközelebb máshol veszem és kipróbálom azzal is.
2016. nov. 23. 09:13
3/4 anonim válasza:
Nem lehet, h belül lepattant az edényről egy kicsit a zománc? Nekem minap kékre színezte egy helyen a meggyszószt.
4/4 anonim válasza:
Na most tanultuk hogy a burgony a ráktudja minek a hatására kék lesz(inkábv fekete) lehet hogy a lére is hatással van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!