"Alap" ételeket nem emészt meg a babám, mennyire normális?
Répa nem meglepő, felnőtteknél is megjelenhet ugyanúgy.
Tésztafélékkel várhatsz.
Banánt 13 hónaposan bírta a lányunk.
Rizs viszont fura. Bár attól függ. Ha nem rágja jól meg, az emésztés se megy végbe tökéletesen.
Nem normális. Mindig ilyen? Szerintem vidd gasztroenterológiára.
Az én kisfiam se emészti meg a kaját ha általában jön a foga és az sem normális. Viszont baja nem lehet ha a hasfájás legapróbb jele sem felfedezhető rajta, ha fogzik. Hasfájás és 1 hét múlva a tipikus fogzós széklet, tele emésztetlen ételdarabokkal majd 1 hét múlva kijön a foga és visszaáll. Egy orvos szerint sem normális de okosabbat nem tudtak mondani... 7-9 hónapos kora között semmi baja nem volt! Álombaba volt. Éjjel 12 órát egyben aludt, nappal betettem az ágyába 5 percet töltöttem nála már aludt és szinte egy panaszos hangja nem egész nap erre mióta jönnek sorban a fogak kemény has, pirosodó fej, millió puki, millió ébredés és altatási gond stb..
Ilyesmi nálatok nem lehet a háttérben?
Néha nálunk is van a kakiban répa vagy ilyesmi. (Banánt mondjuk fel sem ismerném.) Valamennyi biztos normális, lehet még a miénkben is van, csak azt nem vizsgálgatjuk annyit.
Szerintem kérdezd meg a gyerekorvosotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!