Miért nem hajlandó 22 hónapos lányom "normális" ételeket enni?
Szerintem is próbálj a fűszerezéssel közelíteni az üveges ízekhez. + ugyanannyira összeturmixolod a sajátot, mint amennyire pépes az üveges?
Nálunk fogzáskor hihetetlen módon lecsökken a lányom étvágya, pedig amúgy jó evő. A gabonapépeket kb. 1 éves koráig imádta, azóta fintorog rájuk...
08.58-as vagyok. A mi védőnőnk azt mondta, csak zöldfűszerekkel kezdjem az ízesítést. A lányom 18 hónapos múlt, de még mindig alig használunk sót, szinte semmit, viszont hagymát, rozmaringot, lestyánt stb.-t sokat. Az üvegeseket is főleg ezekkel fűszerezik.
Ja, és anyukám szerint én ettem úgy, hogy mindennek egyeníze kellett, hogy legyen>sárgarépalevet öntött majdnem minden főzelékembe. Ez csak azért jutott eszembe, mert a paradicsomos, sárgarépás bébiételeknek nagyon egyforma ízük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!