Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Az uborkával mi a gond, mit...

Az uborkával mi a gond, mit okozhat, hogy csak 1 éves kortól ajánlják nyersen?

Figyelt kérdés
2016. júl. 3. 14:57
 1/5 anonim ***** válasza:
48%

Nyers répát meg két éves korig nem ajánlják..

Lehet nem tudják még lebontani feldolgozni

2016. júl. 3. 15:03
 2/5 Bella169 ***** válasza:
0%

Hasfájást okoz.

A nyers zöldségeket még nem tudják úgy megemészteni.

Az uborkát egy éves korig amúgy is héjazni meg magozni kell, ahogy a paradicsomot is.

2016. júl. 3. 15:52
 3/5 anonim ***** válasza:
A második gyereknél soha utána sem néztem mit mikor kell bevezetni csak evett ami ízlett neki de egyszerre mindig egyfélet vezettem be mondjuk de SOHA SEMMI baja nem lett...se tonhaltol se ráktól se uborkátol se nyers repatol se epertol stb most 20 hónapos.
2016. júl. 3. 20:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Fura ez, sosem néztem utána az uborkának. Mind a kettő kb. 7 hónaptól kapta, lereszelve joghurttal natúr sült csmellel. Kb. gyros+tzatziki a felnőtt megfelelője. Sosem volt semmi bajuk az uborkától. Gondolom a mag miatt írhatják, ha már okot kell keresni erre is, lehet hasonló, mint az epernél, hogy beleakad az is a bélbolyhokba és gyulladást okoz. Bár sokkal nagyobb magja van, mint a gyümölcsöknek, amik aprómagvasak.
2016. júl. 3. 21:55
 5/5 anonim válasza:
Nagyon sok helyen, nagyon sok ember használja hatékonyan az uborkát csótányok elriasztására. Tudom ez viccesnek, komolytalannak tűnik, pedig nem az. Tehát valami olyan, pici korban nem ajánlott anyagot, vagy olyan mennyiségben más természetes anyagot tartalmaz, amit egy pici gyermek szervezete nem vesz túlzottan jó néven. Aki nem hiszi, járjon utána.
2016. júl. 10. 06:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!