Van valami korhatár, hogy meddig kell bio kaját adni a
babának?
Figyelt kérdés
Már több gyümölcsöt és zöldséget eszik,99%ban én főzök neki. Vannak olyan zöldcsik,amik mamánál teremnek de van ami nem,azt megveszem a boltban,és az nem bio. Persze nem akarom,hogy beteg legyen a babám,de mégis meddig kell ez a biománia??Én a bolti dolgokat jobban szeretem mint a kertit, de lehet már csak azért mert annyira erőltetik ezt a bios dolgot,hogy azért ellenszenves már. Illetve nem is maga bio dolgok,hanem hogy kb gyilkosnak néznek(anyós) ha valami nem az.
Nekünk van kertünk de nem terem meg semmi. Kislányom hozzátáplálás kezdete óta a piacról vagy a boltból veszem neki a zöldségeket, gyümölcsöket. Semmi baja.
2019. máj. 3. 17:49
2/9 anonim válasza:
amúgy mi az a bio kaja?
2019. máj. 3. 17:50
3/9 anonim válasza:
2, bio az, amit éjszaka permeteznek. 😀
2019. máj. 3. 17:51
4/9 anonim válasza:
Nyilván nincs korhatár, én is szívesebben enném a biot, ha nem kerülne tízszer annyiba, pedig 38 éves vagyok. Lehet anyósod erölteti a bio zöldséget, más nem hiszem.
2019. máj. 3. 18:24
5/9 anonim válasza:
Addig amíg a pénzed kitart. A sok vegyszernek, műtrágyanak, Permetnek nem most lesz következménye, hanem később.
Kórházban dolgozom, a rákos betegek, rákos gyerekek számos rohamosan nő.
2019. máj. 3. 18:24
6/9 anonim válasza:
3- as, A biot is permetezik, viszont itt megvan szabva, hogy mennyi permetet lehet használni. Mivel szakmabeli vagyok, jól belemélyedtem a témába. Külföldön lakom, itt nem sokkal drágább a bio mint a rendes úgyhogy amíg tudom azt veszem.
2019. máj. 3. 18:25
7/9 anonim válasza:
Egész életében ajánlott, ahogy mindenkinek.
2019. máj. 3. 18:29
8/9 anonim válasza:
#6 Úgy ahogy írod! Szigorúan meg van szabva, hogy a növényvédelmi naplóba mikor, hova és milyen kemikáliák matricáit kell beragasztani.
...kint a földön meg úgy csinálják, ahogy akarják. Még az se érdekel senkit, hogy valós lehet-e az a terméshozam egy adott területen, vagy külföldről behozott szarral van felszaporítva, sajnos.
2019. máj. 3. 19:43
9/9 anonim válasza:
A mamanal termett "zoldcsik" sem biok, eleg sok kovetelmenynek meg kell felelni, h egy "zoldcsit" igy "gunyoljanak".
Nincs korhatar, en csak abbol vettem biot, aminek a kulsejevel is erintkezik a baba es erre is csak a ht elejen figyeltem oda, max 2-3honapig.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!