Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van-e korhatár névadószülőknek?

Van-e korhatár névadószülőknek?

Figyelt kérdés
Biztos én vagyok a hülye, de akárhogy írom be a googleba, nem találok semmit. Ugye azt tudom, hogy keresztszülő 16 év feletti lehet.
2017. jún. 10. 09:35
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
Nincs olyan, hogy "névadószülő".
2017. jún. 10. 09:38
 2/7 anonim ***** válasza:
36%

Mi az a névadószülő?

Valami hóbort azoknak akik nem vallásosak és keresztelő helyett vmi más ünnepséget tartanak?

Szerintem egyébként nem létezik ilyen.

2017. jún. 10. 09:46
 3/7 A kérdező kommentje:

Ó, kérlek, bocsáss meg, hogy véletlenül egybe írtam. Rosszabb, mintha megöltem volna valakit.

Különírva pedig már van, akár tetszik, akár nem.

2017. jún. 10. 09:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Akkor hasznájátok már a google-t! Köszönöm!
2017. jún. 10. 09:48
 5/7 anonim ***** válasza:
48%
Külön írva sincs ilyen, hiába vergődsz kérdező. Szülő, nevelőszülő, nagyszülő, dédszülő, ükszülő, keresztényeknél keresztszülő van.
2017. jún. 10. 09:50
 6/7 anonim válasza:
100%

Ezért a hozzászólásért le leszel ám b000va, meg én is, amiért leírom a véleményemet, de sosem fogom megérteni, hogy minek jönnek trollkodni, ha nem tudnak vagy nem akarnak válaszolni. Én sem tudtam, hogy milyen a skót lógófülű macska, de mikor láttam róla egy kérdést, nem azt bombáztam szét, vagy nem írtam, hogy olyan, nincs mert én nem tudok róla, hanem rákerestem a neten.

Egyébként pontosan nem tudom, mi van a törvényben, de mivel hivatalos, önkormányzaton zajló ceremónia, személyi kell hozzá, gondolom minimum 14 év. Egy 5 éves biztosan nem állhat oda, de nem hiszem, hogy 18-nak kell lenni.

2017. jún. 10. 10:01
 7/7 anonim ***** válasza:
56%

Kettes vagyok

Azért igazam volt, hogy olyanoknak pótlás akik nem vallásosak.

De le lehet pontozni.

Szerintem nincs korhatár mert ez nem hivatalos ünnepség, nem írsz alá semmi iratot. Inkább egyfajta baba buli.

2017. jún. 10. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!