Mikor adtatok darabos ételt babátoknak?
Hét hónaposan
De már tudott egyedül ülni, és 6 foga volt
Banánt
Almából faragott le
9 hónapos
Bármit amit a kezébe adok azt már rágja ami nem túl kemény
Kifli
Répa párolva,sütve
Máj csíkot
husit letépkedve
Rizst összetörés nélkül
Brokkolirózsát
Krumplikockát
Párolt almát
Szóval mindent amit lehet
1. Vagyok
Láthatod a válaszokból, hogy ez nem igazán életkorhoz kötött.
Inkább a fejlettség számít.
Ül-e stabilan.
Van-e foga.
Tud-e fogni a kezeivel, ujjaival.
/ Lányom 7 hósan mászott, ült, hónap végére állt és lépegetett az asztal mellett....8 hós státuszra már 8 foga volt, és küzdünk a rágókkal azóta is. -ez nekem is küzdelem./
Én igazi pépet nem nagyon adtam, nem szereti a babám
Nem szeret kanalazni, szóval ilyen BLW -re hajazóan táplálom.
/ Bár okát mem tudom, jól le lettem pontozva./
A lányom most lett 1 éves, de még mindig pépeseket eszik.
6 hónapig anyatejes volt, utána is lassan tért át a kanalas étkezésre.
Még csak 5 foga van, így annyira nem erőltetem a darabosat. Néha bepróbálkozok vele, de még mindig öklendezik, kihányja.
Nálunk a lányom olyan 13-14 hónapos kora körül kezdte próbálni kanalazni a levest.Azóta nem is hagyja magát etetni.Most 18 hónapos teljesen egyedül elboldogul,mondjuk még elég randa világot tud csinálni, de már a zöme bemegy:)
A bolti babakajáknál azt hiszem 8 hónapos kortól van falatka.1 vettem megnézni ,hogy abba mekkora darabok vannak.:D
1. Vagyok
Annak ellenére, hohy idönként beteszi jól a kanalat, és jobban enné, ha tudná a pürét, ha maga tenné a szájába, nem adom neki.
Teljesen fegyelmezetlen ( tudom, milyen legyen 9 hónaposan?) de ez azt jelenti, hogy a tányért ledobja a földre, vagy fejreállítja..
6 hósan kezdtük mi is.
Állítólag kanalazni kb 1 éves kor után tudnak szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!