Főtt rízsből készült "rizspudingot" lehet adni 6hós
babának?
Figyelt kérdés
A tízórait tenném laktatóvá,mert a csak gyümölcstől éhes marad. Szóval ha főzök rizst, összeturmixolom vízzel és abba teszem a gyümölcspürét az jó úgy? Mert a Milumiles tejberízspépben pl rizsliszt van,azért kérdezem,hogy rendes rizsből is lehet-e
Ha ehet tejberizs pépet, akkor ehet olyan rizst is, amit Te főzöl neki, ha sikerül pürésíteni.
Ha teszel bele egy kis tápszer port is a víz mellé, akkor még tartalmasabb lesz, és nem lesz vízízű.
2019. ápr. 12. 10:10
7/14 A kérdező kommentje:
A glutént nem vezettem be még,ezért a rizs. A kész bébietelekben is vanb rizspehely,de evett már milumil tejberizslpépet, az 4hótól van. Eszik almát,őszibarackot,répát,sütőtököt eddig. A tejberizspépes almából már megeszik annyit,hogy tápszer sem kell neki utána..( tápszeres) Jó a turmixgépem nagyon sima püréket lehet vele csinálni.
2019. ápr. 12. 10:29
8/14 anonim válasza:
gány és fullasztó lesz, mert a rizsben sok a keményítő.
10 éve lehetett kapni KÖLLN oldódó gabonyapelyeket 4 hónapos kortól, kimondottan gyümölcsbe-zabpehely, tönkölypehely, van darált babakeksz gluténmentes....én inkább ezeket tenném bele. Rizst nem turmixolnék.
2019. ápr. 12. 10:54
9/14 anonim válasza:
a zab alapvetően gluténmentes, max szennyezett lehet. De szerintem ha nem kimondottan cölikáliás, amire szűrték is, akkor nyugodtan adhatod neki.
2019. ápr. 12. 10:55
10/14 anonim válasza:
Lehet kapni olyan rizst amit pudingnak el tudsz készíteni, nem rizsliszt, hanem talán rizsdara...de nagyon jó és nagyon finom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!