Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Nem akar vizet inni 6 hós...

Nem akar vizet inni 6 hós babám. Bio filteres gyümölcsteát ajánlották hogy áztassam kicsit bele a vizébe. Több gyümölcsből áll, nem baj hogy nem vezettem be neki még mindet?

Figyelt kérdés
Alma, répa(tudom az nem gyümölcs 🙂) amit már bevezettem. Viszont tartalmaz még céklát és csipkebogyót is, amit még nem. 4hónapos kortól lehet adni. De ha van egyéb tippetek hogy vehetném rá babóm az iszogatásra, szívesen veszem. Köszönöm (cukrot nem akarok rakni a vizébe...)
2019. jan. 28. 13:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Attól, hogy gyümölcs teát adsz neki még nem cukrozva nyugodtan adhatod.

Mikor elkezded a hozzá táplálást ajánlott ittatni is.

2019. jan. 28. 15:55
 12/14 anonim ***** válasza:

Én magam is langyos vizet iszom

De lehet rosszul vagyok bekötve

Nem szeretem a hideget.

Max szobahő..

Nem itazom a lányom, csak ismerkedig az otatópohárral, és a sima pohárral

7 hós

Csak a testmeleg vízből iszik pár kortyot

Ha hidegebb kiköpi

2019. jan. 28. 16:21
 13/14 A kérdező kommentje:
Most langyosra melegített a vizet, ivott egy pár kortyot. Lehet hogy ez beválik. Csak nem tudom gond-e ha mindig langyosítgatom a babavizet.
2019. jan. 28. 16:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem a 8 és 4 éves gyerekeim csak natúr gyümölcsteát isznak, mert azt szokták meg. Egyik nap csomagoltam a nagyobbnak mézes teát, délután mondta, hogy kösz, de többet nem kér. Tényleg szokás kérdése. Cukros löttyöket nem isszák meg egyáltalán, pedig nem tiltottuk. Mondjuk nincsenek is elhízva, mint sok kisgyerek és egy rossz foguk sincs.
2019. jan. 28. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!