Mit csinaljak ha a lanyom nem akar csak tejet inni?
Figyelt kérdés
Lassan 8 honapos a kislanyom es csak a tapszert issza. Mas etelt nem nagyon fogad el! Mar nagyon idegesit es aggodok,hogy nehogy baja legyen,mivel mar reg el kellett volna kezdeni a hozzataplalast! Lehet igy valami baja? Probalkoztam,almalevel,burgonyaval,repaval,persze pepesen,nagyon keveset eszik,ki is kopi! Lehet emiatt kesobb baja?2015. márc. 5. 10:19
1/8 anonim válasza:
Folytasd a megkezdett kóstoltatást! Ha keveset is, de azért eszik belőle.
2/8 anonim válasza:
A gyümölcsöket összekeverted már tápszerrel?
Hátha úgy jobban megenné.
Tejpépet evett már? Az is egy jó kezdés lehet, mert nem tér el nagyon a tápszertől, de azért mégis.
Amúgy sok baja nem lesz. Te próbálkozol, ő pedig előbb-utóbb elkezdi enni a normális ételeket is.
Unokahúgom volt így. Egy éves kora alatt mindent kiköpött, ami nem tápszer volt. A sógornőm meg szegény megállás nélkül próbálgatta az ételeket kóstoltatni, és szét aggódta magát.
Most 3 éves a lánya, nagyon jó étvágyú, bármit megeszik. :)
3/8 anonim válasza:
Próbálkozz kóstoltatni, előbb-utóbb valami ízleni fog neki, nekünk gyümölcsök közül a banán volt az áttörés, zöldségből a cukkini, a krumplit azóta se nagyon szereti.
4/8 anonim válasza:
Nem láttam még felnőtt embert tápszert enni :) Csináld úgy ahogy eddig, kóstoltass, egyszer ráérez az ízére. Ne aggódj!
5/8 anonim válasza:
Kóstolgassatok és ne aggódj. Minden gyerek elkezd enni, minden gyerek máskor érik meg rá. Pár falat, pár falat, örülj neki, hogy annyit evett, legközelebb hátha többet fog. Csak ne idegeskedj, mert a gyerekek hamar összekötik ám anya feszültségét az evéssel és bizony onnantól jöhetnek az evészavarok, hiszen, ha anya ideges, akkor az evés nem is annyira jó dolog.
6/8 anonim válasza:
Szia!Nekem is ez a problémám ami neked.Nekem 7 hónaposak az ikreim de a kissebb(ő egy kilóval kevesebb mint a testvére) nem akar semmit enni,csak cumisüvegből.Hogyha kanállal akarom etetni,összezárja a száját,vagy kiköpi.Te próbáltad már cumisüvegből adni neki az ételt?Nekem úgy megeszi,de mégis kanállal jobb lenne.Neked hány kg a kislányod?Nekem elég vékonyka,ez miatt is aggódom.
7/8 A kérdező kommentje:
8 kg és 200 gramm! A te lányaid?
2015. márc. 11. 18:01
8/8 anonim válasza:
Akkor a te lányod nem vékonyka.Nekem a lányok 6 és 7 kg.Beszéltem a gyerek orvossal de azt mondta ne aggódjak majd fog enni.Hát remélem én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!