Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Hozzátáplálás elkezdésekor,...

Hozzátáplálás elkezdésekor, új ételek bevezetésekor gyakrabban van kakis pelus?

Figyelt kérdés
Napi 3-4 re emelkedett a korábbi tápszeres 1 alkalomról. Ez azt jelenti, hogy majdnem minden etetés után van kakis pelus. Kétszer van kanalas étkezés, ebből egy 4 napig valami új bevezetése, délután pedig sinemil a már kapott gyümölcsökkel, zöldségekkel. További kérdésem ehhez kapcsolódóan, hogyha viszonylag felismerhetően van a pelenkában pl. sütőtök (színre, állagra..) akkor túl sokat adtam neki? Szívesen eszik egyébként csak tisztán zöldségek, gyümölcsöt. Eddig almát, krumplit, sütőtököt, répát adtam.

2019. jan. 10. 12:48
 1/5 A kérdező kommentje:
1 hét múlva 6 hónapos baba :)
2019. jan. 10. 12:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Lehet több, mert mostantól sok rostot is fogyaszt, ami megnöveli a széklet tömegét.

Ha jól felismerhető a megevett étel, akkor valamiért nem tudta jól megemészteni.

Nálunk hosszú próbálkozás után probiotikum pótlás oldotta meg az emésztetlen étel problémáját.

Sokáig azt hittem, hogy valamire talán allergiás, vagy ilyesmi, ezért próbálkoztam mindenféle étel elhagyásával és újra bevezetésével, míg végül a bélflóra rendezése segített. És onnantól a széklet mennyisége is kevesebb lett.

2019. jan. 16. 11:39
 3/5 A kérdező kommentje:
Most már napi 3 a kanalas étkezés, de most meg minimum 4 a kakis pelus. Nem emésztetlen benne, de nem baj, hogy ennyiszer kakil?
2019. márc. 14. 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:
7 hónapos fiamnak hozzà tàplälàskor szèkrekedëse volt ez rendezödött. Most van olyan nap hogy 3 kakis pelus is van van hogy egy de van hogy 2 nap utàn van kaki. Nekünk azt mondta a gyerek orvos vannak ëtelek amit gyorsabban emészt van amit nem de még normâlis az âllaga nincs problèma. Illetve az ellöttem hozzà szôló ahogy irta ha jol fel ismerhetö amit evett azt nem emèsztette meg rendesen.
2019. márc. 14. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha szépen fejlődik a baba, a kakiban nincs emésztetlen rész, nem hasmenéses a kaki, akkor egyáltalán nem baj.
2019. márc. 15. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!