Nem akar enni, alig hízik. Mit tegyek?
A gyerekednek teljesen átlagos súlya van, aggodnod nem kell.
Nekem a lányom fél évesen óriás babaként 8,5 kg volt, és 1 évesen 9,2 kg. Èn nagyon örültem, hogy a súlya megállt, mert egy mindig éhes, túlsúlyos gyerekkel sokkal nehezebb.
A te gyereked átlagos.
A kérdés mikor adod neki az ételt, és mit. Mo-n sajnos gyümölcsös hozzá táplálást ajánlanak elöször, pedig minden más országban a gyümölcs csak 7 hós kor felett ajánlott. Mert savas és cukros...
Èn ebéd kiváltással kezdtem. Elöször a püré(répa, paszternák, krumpli...) és utánna a cici. Majd egy idö után a cici helyett vizet kapott csak, amikor úgy érzetem elég mennyiséget evett. Ha éhes meg fogja enni, nem fog éhen halni.
Ugyanazt tudnám írni, mint az első pár válaszoló. Bőven elég a gyarapodása, nem kell gyorsabban. Azok a babák, akik az első félévben sokat híznak, jellemzően a másodikban szinnte semmit és ez így van jól, amíg ahogy írtad jókedvű, nem állandóan beteges.
A hozzátáplálással is ráér, nem verseny. Lányom 10 hónapos koráig csak pár kanállal evett, egy étkezést se váltottunk (ő addigra már tápszeres volt).
Kislányom 7 hónaposan közel 10 kiló volt, szép, nagy tápszeres baba. Megkezdett kúszni, kavar a szőnyegen, mint a gyìk, két hónap alatt kereken 7 dekát hìzott, pedig eszik rendesen. Két étkezést kiváltottunk, nem válogatós.
Ha jókedvű, figyelmes, nem aluszékony, kaki megfelelő, akkor én nem aggódnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!