Mit csináljak? 11 hós babám mostanában nem akar enni, ezért nem is hizik. Dec. Elején is ugyanugy 8kg 65dkg volt, mint azelőtt. SEGITSÉG? TANÁCSTALAN VAGYOK
Figyelt kérdés
a védőnő nem idazán örül hogy nem hizik,pedig én egész nap azon vagyok,hogy egyen.de pár falat után löki ki a kezemből az ételt,vagyesen eszik bébi kaját meg simát.2010. jan. 3. 15:54
1/5 anonim válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet, majdnem 3 hónapja szinte semmit nem hízott,most az utolsó hónapban meg semmit. Védőnőnk nekünk is magyaráz állandóan, de erőltetni nem akarom és nem is szabad. Majd eszik és hízik később :o)
Gondolom a te babád is jön-megy egész nap,lemozogja amit elfogyaszt és ezért nem hízik. Ne aggódj! Én a dokinkkal is beszéltem, Ő is azt mondta ha éhes eszik, ha nem akkor meg ne erőltessem mert csak azt érem el vele hogy megutálja az evést. Most többször eszünk kevesebbet, a napi 5helyett 6-7alkalommal kínálom, eszik amennyit eszik.
2/5 anonim válasza:
Ne aggódj, az Én kislányom (11 hónapos szintén) annyit eszik, mint egy ló, rendesen követeli a kaját, mégis csak 15 dekával nehezebb, mint 9 hónaposan. Az Én dokim szerint hülyeség egy egészséges, jó kedélyű, kiegyensúlyozott, jó alvó babánál ezen aggódni ennyi idősen. Szerinte sokat mozog a manóm, és elégeti az energiát, tápanyagot, amit eszik. Ja, és kislányom csak 7900 gramm, majdnem egy kilóval kevesebb, mint a Te babád. :-) Igaz, 2700-al született.
3/5 anonim válasza:
Ne adj neki ha nem akar, ne tömjed majd rájön hogy éhes.
4/5 anonim válasza:
mi is igy voltunk múlt hónapba 1 dkg-ot hízott,de a védőnő nem aggódott,hiszen látta,hogy nem sovány,szép bőrű,vidám baba.én a laktatóbb ételeket részesítettem előnybe.krumpli,banán,gesztenye.és kenyér reggelire,és vacsira is.szerintem hízott,de majd holnap meglátom.
5/5 A kérdező kommentje:
de pont az a baj,hogy a dokinéni is ezen lovagol.azt mondta ha legközelebb se hizik akkor vasat kell majd szednie.mert nem kövér,hanam inkább izmos,erőss baba.mert sokszor ugy ficereg ha fogom,meg hisztizik,szabályosan kiugruk a kezemből.magy erő van ám benne.de azért köszönöm a válaszokat
2010. jan. 3. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!