Kisfiam 10 és fél hónapos. Fogzás korszakában van, és nem akar enni! 9 kiló, és havonta csak 10-15 dkg-ot hízik! Ez normális? Mit tegyek ha nem akarja enni sem a tápszert, sem a tejpépet, csak krémtúró, és túró rudi kell neki?
Szia!
Ha korábban jóérvágyú jóevő volt a kisfiad akkor az állapot átmeneti. A kicsiket leginkább az első fogacskák és a rágófogak kijövetele viseli meg a legjobban.
Az én kisfiam az első fogai kibújásánál semmi mást nem fogadott el csak a cumisüveget meg a tápszert. Ha a főétkezéseken csak nyammog, meg ímmel ámmal eszeget akkor lehet hogy a túró rudi meg a krémtúró iktatva kellene hogy legyen.
A fiam fogzáskor szívesen evett almát gerezdekre vágtam azt rágcsikálta, meg kenyeret, főleg a kenyér haját.
Nassolni ne engedd!!
Egy négy éves kisfiú anyukája
Szia!
Én csak szeretnélek óvainteni a gerezdre vágott almától,mert az én gyerekem fulladozott tőle ilyen korban!Minden masban egyetértek az előttem szólóhoz!Egyébként a krémtúróban guargumi van,de hidd el,hogy egy kis idő múlva ez megváltozik,és az a lényeg,hogy hízik és nem fogy!
Kitartás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!