2hetes babának milyen tápszert lehet adni?
szoptatom de viszont ha valami dolgom akad és el kell mennem valahová és a nagyszülőre marad milyen tápszert adhatunk neki ami minőségbe és neki is a legjobb ?
köszönöm a válaszotokat!😘
Ha szoptatod, akkor fejj le
Azt adjátok neki
Ha elmész valahova és tápszert kap, akkor a melleid nagy bajban lesznek
Ígyis- úgyis kell fejned, mert bedurran.
Tápszer:
Többféle adható, babafüggő melyik jó neki..
De ha csak alkalmakkor adsz neki, akkor összezavarod az emésztését
Én nem erőltetnéma cumisüveget, de inkább a lefejt tej, mint tápszer.
Én vinném magammal. Ismerek olyat, akinek egy éves iszsz babája van, és megoldja.
Ha nem tudom vinni én is inkább lefejt tejet adnek, lehetőleg nem cumisuvegbol hanem svéd itatopoharbol.
Viszont ha nem tudsz fejni, akkor orvos adjon tapszert. Nálunk volt olyan időszak, amikor kevesebb volt a tejem, nem kellett pótlást adni, de benne volt, hogy kelleni fog. Nekünk az orvos a beba ha 1 tapszert írta fel
Miért ne lehetne bevásárlò központban megeteti????
Honnan tudod hogy kevés a tejed? Ha tápszert fogsz adni neki akkor az is lesz. Ha szoptatni akarsz akkor a lehető legtöbbször mellre kell rakni.
Figyelj, nincs evvel semmi gond.
Minap a west endben láttam teljesen szolidan, félrevonultan szoptató édesanyát. Ez teljesen normális, de gondolom, amíg újszülött, úgysem viszed. Baba-mama szoba is van sok helyen, és van ahol még normális is.
Hidd el, a cumisüveg és a tápszer több gond, mint amennyi előny. Nem mondanánk ennyien, ha ez butaság lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!