Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » 2hetes babának milyen tápszert...

Bogyo0528 kérdése:

2hetes babának milyen tápszert lehet adni?

Figyelt kérdés

szoptatom de viszont ha valami dolgom akad és el kell mennem valahová és a nagyszülőre marad milyen tápszert adhatunk neki ami minőségbe és neki is a legjobb ?

köszönöm a válaszotokat!😘

2018. okt. 9. 16:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Semmilyen tápszer nem kell neki. Viszed magaddal vagy fejsz tejet.
2018. okt. 9. 16:07
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

Ha szoptatod, akkor fejj le

Azt adjátok neki

Ha elmész valahova és tápszert kap, akkor a melleid nagy bajban lesznek

Ígyis- úgyis kell fejned, mert bedurran.

Tápszer:

Többféle adható, babafüggő melyik jó neki..

De ha csak alkalmakkor adsz neki, akkor összezavarod az emésztését

2018. okt. 9. 16:08
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

Én nem erőltetnéma cumisüveget, de inkább a lefejt tej, mint tápszer.

Én vinném magammal. Ismerek olyat, akinek egy éves iszsz babája van, és megoldja.

2018. okt. 9. 16:17
 4/12 anonim ***** válasza:
76%

Ha nem tudom vinni én is inkább lefejt tejet adnek, lehetőleg nem cumisuvegbol hanem svéd itatopoharbol.

Viszont ha nem tudsz fejni, akkor orvos adjon tapszert. Nálunk volt olyan időszak, amikor kevesebb volt a tejem, nem kellett pótlást adni, de benne volt, hogy kelleni fog. Nekünk az orvos a beba ha 1 tapszert írta fel

2018. okt. 9. 16:21
 5/12 A kérdező kommentje:
Bevásárló központba nem szeretném vinni magammal..vásárlás közben hogy szoptassam? 😅 amúgyis kevés tejem van nm sokat tudok lefejni neki..
2018. okt. 9. 16:36
 6/12 anonim ***** válasza:
82%

Miért ne lehetne bevásárlò központban megeteti????

Honnan tudod hogy kevés a tejed? Ha tápszert fogsz adni neki akkor az is lesz. Ha szoptatni akarsz akkor a lehető legtöbbször mellre kell rakni.

2018. okt. 9. 16:52
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
Amíg be nem áll kicsit, nem kell plazazni. Vegye meg más. Kibírod, nem? Padon, kocsiban lehet szoptatni.
2018. okt. 9. 16:55
 8/12 anonim ***** válasza:
60%

Figyelj, nincs evvel semmi gond.

Minap a west endben láttam teljesen szolidan, félrevonultan szoptató édesanyát. Ez teljesen normális, de gondolom, amíg újszülött, úgysem viszed. Baba-mama szoba is van sok helyen, és van ahol még normális is.

Hidd el, a cumisüveg és a tápszer több gond, mint amennyi előny. Nem mondanánk ennyien, ha ez butaság lenne.

2018. okt. 9. 17:06
 9/12 anonim ***** válasza:
82%
Megeteted, elmész vásárolni, 2-3 órát ki fog bírni, vagy órákig plázázni akarsz? Amúgy ahogy a többiek is írják, lefejed és azt adja neki mama.
2018. okt. 9. 17:51
 10/12 anonim ***** válasza:
66%
Gratulálunk a felnőtt nőhöz méltó megnyilvánulához....
2018. okt. 9. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!