7 hónapos babának hányszor kell tápszert adni naponta?
fél liter tejtermék min.
tápszer + joghurt(ha már kezditek - az enyémek 7 hótól kapták), túró, sajt is számít.
2-es! Úgy szoktuk,hogy ébredés után tápszer,tízóraira gyümölcs,ebédre főzelék,uzsonnára megint gyümölcs és este tápszer.
Idáig szopizott, most kb 2 hete kellett tápszerre váltanunk.
Szerintem is jó így, ha bevezetitek mellé majd az egyéb tejtermékeket is.
Én a zott termékeit szeretem, nem (írják rá, bár német terméknél nem hiszem, hogy csalnának annyira) tartalmaz mindenféle sűrítőket és élőflórás.
Amúgy mindeg ymilyen joghurt, csak élőflórás legyen, a leírásnál ott van, hogy van e benne b.kultúra.
A sparos is jó, bár az lazább, de az is élőflórás szokott lenni és olcsó.
Az enyémek tápszeresek voltak már korábban, 7 hónaptól így kezdtük, először csipet reszelt trapista + főzelék, aztán jött a joghurt, néha kefír és a túró a végére gyümölccsel, mert az nagyon tömény.
Szerintem lassan elkezdheted, de a védőnődet is kérdezd meg, mert lehet nektek ha sokáig és javarészben anyatejet kapott, akkor csak 8 hótól fogja ajánlani.
A védőnőnket inkább nem kérdezem semmiről, mert nem ért semmihez! De komolyan! Minden alkalommal,amikor megyünk hozzá rosszul méri le,össze-vissza méri meg,hogy hány cm. Az egyik alkalommal mér 48cm-t, mikor megyünk vissza egy hónap múlva akkor meg mér 46cm-t. De mindennel így van,ha kérdezek tőle valamit semmire nem tud válaszolni,mindenre az a válasza,hogy hát ezt nem tudom.
Legszívesebben nem is vinném többet! Lemérni meg megmérni én is meg tudom! Így, ahogy ő meg főleg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!