Répát, krumplit, céklát csak simán megfőztétek vízben vagy pároltátok? Hogy készítsem el hogy íze is maradjon? 😊
Figyelt kérdés
2018. márc. 10. 12:36
1/6 anonim válasza:
En sutotacskoban keszitettem el, apro kockakra vagtam es a fent maradt levet is felhasznaltam a puresitesnel. Kesobb a kisebb kocka hust/halat is hozzaraktam es egyutt sultek.
Igy volt izuk, fozve nem sok.
De a parolas is jo lehet.
2/6 A kérdező kommentje:
A sutozacskora nem is gondoltam,ez jo otlet, koszonom! :)
2018. márc. 10. 12:44
3/6 anonim válasza:
Én sütőben sütöm, tepsiben és sütőfólián (olaj nélkül). Ha szereted, nagyon illik hozzá a sült hagyma is.
4/6 anonim válasza:
Ha csak meg mospd sés nem hámozod meg, akkor több íze marad. :)
5/6 Botond1999 válasza:
A céklát alaposan meg kell mosni főzés előtt, de nem szabad meghámozni, mert sokat veszít az ízéből. Nem pároljuk, hanem főzzük.
A krumplit meg lehet hámozni, de héjában is főzhető vagy süthető, természetesen alapos tisztítás után.
A répát szintén megmossuk, van aki meghámozza, van aki nem. Párolva jobb íze van, mint főzve.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2018. márc. 12. 15:44
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!