Mit adtok 1.5 évesnek vacsorára?
Nálunk általában sima kenyér van,arra rakunk valami felvágottat,mellé zöldség.Van viszont,hogy meleget eszünk pl.bundáskenyér,rántotta,melegszendvics,ilyesmik.
Ps.bocsi az offert mindenkitol de ha valaszoltok nekem is azt megkoszonom.Mikor vacsizik a babatok?Nalunk hiaba eszik 7koe vacsorat,csak 9 utan alszik el es addigra mar ujra ehes.Akkor meg kap valami kao joghurtot de szerintem nem jol csinalom.
7-kor vacsizik, 9-re alszik.
Reggel 7-kor ebred, 7.30 reggeli.
Én azt adtam, amit ebèdre. Ha már ebédkor se volt lelkes érte, akkor kenyérfélét kapott zöldségkrémmel. (Érzèkeny pocakú meg allergiás is, virslivel, felvágottakkal nem kísérleteztem a mindenmentessel sem ennyi idősen, a kenyeret is én sütöm mert hiperérzékeny, a vizes zsemlét se sütik elkülönítve)
Amúgy fèl 7-kor van-volt vacsora és 8-kor megy aludni.
Nálunk is főtt étel. Vacsit szoktam keszíteni frissen, másnap ebédre esszük a maradékot. Írok pár példát mindenre.
reggeli: kenyér csirkemell sonkával/gála sonkával; kenyér medve sajttal; kenyér virslivel; pogácsa (vajas, sajtos); joghurt kiflivel, vajas pirítós, bundás kenyér
tízórai-uzdonna: gyümölcs, krémtúró, danonino, tejszelet vagy valami mama által készített gyümölcsös piskóta, dörmi
ebéd/vacsora: mi halat, pulykamellet és csirkemellet eszünk egyéb húst nem, sertést csak gulyáslevesben. Többnyire ezeket főzöm: húsleves, raguleves, májgombócleves, egyszerű zöldségleves. Köretnek rizs, grillezett/főtt zöldség, friss saláta, burgonyapüré, sültkrumpli, steak burgonya. Karfiolt és brokkolit és cukkinit is szoktam rántani. Husik: rántott hal, rántott csirkemell (sima panírba, reszelt burgonyába vagy lapcsánka tésztába forgatva), csirkemell pörkölt, sajtos-sonkás csirkemell tekerve tejszínben sütve, natúr csirkemell, brassói, milánói, édes-savanyú, sült hús gyümölcsökkel sajttal sütve, krumplis tészta, káposztás tészta.
Az én kislányom 14 hónapos. Nagyon változatosan kap enni.
Vacsorára vagy főtt étel - bármi amit mi főzök, vagy szendvics (melegen vagy simán) vagy virsli vagy vajas lekváros kenyér és mindig kap egy kis desszertet is utána, vagy puding vagy joghurt...stb.stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!