1 évesnek való torta recept?
Ha nem érzékeny semmire, akkor mi a gond? A kókuszgolyó tésztájába pl. tojás nem is kell. A cukor sem ördögtől való, csak nem kilószámra kell tenni mindenbe.
Amúgy meg: joghurttorta; pudingtorta (tudom, az is tejes, de hidd el, nem lesz baja tőle, főleg ha nem valami bolti carból csinálod, hanem szerzel valahol rendes, termelői tejet); tejberizs/gríztorta, gyümölcsökkel.
Én mondjuk egy őskövület vagyok, nem fiatal anyuka, az én gyerekeim mezei csokitortát kaptak úgy ezer évvel ezelőtt, de tudom, ez ma már nem trendi.
Nálunk egy csokis formatortát kapott a lányunk (katicásat). Nem igazán érdekelte, kicsit szét túrta, meg megkóstolta, de egy szelet negyedét ette meg kb. Ugyis a rokonok fogják megenni, nem kell ezt annyira komolyan venni.
23/N
Sima cukrászdai csokitortát kapott, két falatnál többet nem evett belőle. Nagyobb élmény volt, hogy egy szeletett szétcincált és kikenhette magát.
A rokonok gyerekek örültek legjobban :)
1 évesen már be volt vezetve a tojás.
ÍGy csináltam piskótát, és meggyes túrótöltelék volt benne.
Cukrot is ehet egy 1 éves, nem jobb semmivel az édesítő sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!