Egy kiskanál liszttel szeretném bevezetni a glutént, de nem teljesen világos, ezt hogyan kell?
Figyelt kérdés
Védőnő javaslatára így fogom bevezetni a glutént, az a kérdésem, hogy mikor kell beletenni a püréjébe? Mikor már kész, vagy pedig főzni is kell a lisztet?2018. febr. 27. 17:09
11/12 anonim válasza:
Én Detki bio babakekszet vettem, az is tej és tojásmentes. Ezt reszeltem a tízórai gyümölcsébe.
Meg is volt a glutén bevezetés.
De ha tényleg ragaszkodsz a liszthez, főzd bele a kajájába.
12/12 anonim válasza:
A detki bio babakeksze nagyon finom és egyáltalán nem drága. Nekem a védőnő javasolta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!