Egy kiskanál liszttel szeretném bevezetni a glutént, de nem teljesen világos, ezt hogyan kell?
Miért nem kekszet reszelsz bele? Fosfovit direkt erre jó, tej- és tojásmentes.
Amúgy ha ragaszkodsz ehhez a lisztdologhoz, természetesen ne nyersen!! Te eszel nyers lisztet?! Belefőzöd a pürébe. De inkább a keksz reszelés....
Miért beszélt le? A hozzávalók miatt? Pont ez az, hogy vannak olyan kekszek amik direkt babáknak vannak, nincs bennük se tojás se semmi.
Vagy mi az ok?
Nem hallottam még ilyen hülyeséget, hogy nyers lisztet keverjen be valaki a babájának. Még a habarást is főzve csináljuk!
Ne haragudj, de én 2018-ban nem liszttel vezetném be a glutént a babámnak .. hány éves a védőnőd?
Mint fentebb is írták, vannak már sokkal "baba-barátabb", ízletesebb módjai a glutén bevezetésének. Pl. Fosfovit keksz, 7gabonás pép stb.
Ha mégis maradnál a lisztnél, semmiképp ne nyersen keverd bele, nem is értem ezt hogy gondolhattad komolyan.
Szintén a gabonapépet javasolnám (van Milumil 7-es és Nestlé 8-as változata). A Nestlé kifejezetten finom. Azt nem kell főzni. Pl. reszelt almába olyan lesz, mint az almáspite.
A babakekszet a 6 hónapos lányom nem győzte kiköpni, annyira rossz volt. Ráadásul bar...mi drága.
Fiatal, maximum 40 a védőnő, a gyerekorvos 50 körüli... Mindketten ezt javasolták... Gondoltam nem hulyeseget beszélnek.
:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!