Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Az 1 éves baba miért nem ehet...

Az 1 éves baba miért nem ehet csokit?

Figyelt kérdés
2018. jan. 21. 14:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
63%
hat utolsó, valóban gáz túrórudival tömni a kisbabát ilyen picin
2018. jan. 21. 17:04
 12/22 anonim ***** válasza:
77%
Ez az, pont ezért is próbáltam mondani anyukának, mert mozgok ilyen körökben, láttam amit láttam, de hát lehet neki beszélni... sajnos ilyenek verik aztán leginkább a rendelő ajtaját aztán hogy rosszul van a gyerek... akik 3 hónaposnak mézet adnak, aztán jönnek, hogy fullad, vagy a túl korai tejesek, aztán a dokira akarja borítani az asztalt, hogy miért laktózérzékeny a gyerek mondjuk, tizenévek múlva (az kijöhet bőven később is). Nem lehet nekik megmagyarázni, mert a gyerek mosolyog tőle, biztos jó neki, akkor nincs épp rosszul, jó az úgy, mindenki idióta, csak ő okos. Aki nem látott még 8-10 évest ahogy lóg róla a sztómazsák vagy inzulin-gépe van, mert másképp már nem tudna élni, az fel sem fogja, hogy ez nem sima kísérletezés. A csoki 1 évesen kis mennyiségben nem gáz, de a túl korai allergének, pár hetesen, 1-2 hónaposan, a glutén, a laktóz és társai... na, arra oda kéne figyelni.
2018. jan. 21. 17:15
 13/22 anonim ***** válasza:
35%

11%-os mondd hogy csak egy provokáló troll vagy. Örömlátni ahogy az 2 éves csokiimádó és tömi magát? Még egy felnőttnél sem öröm.

Rendes étel babának....csoda hogy a gyereked még él.

2018. jan. 21. 17:20
 14/22 anonim ***** válasza:
25%
Nem vagyok troll.. Sajnalom a gyerekeiteket.
2018. jan. 21. 17:31
 15/22 anonim ***** válasza:
39%
Engem pont nem érdekel ki mit mond de 14 hónaposom eszik csokit. Nem sokat 1 szelet kindert hetente.
2018. jan. 21. 18:11
 16/22 anonim ***** válasza:
36%

Mi meg a tiédet.

De ezt majd csak akkor fogod fel ha különféle bajai lesznek x idő múlva.

2018. jan. 21. 18:36
 17/22 anonim ***** válasza:
21%
A sok agyhalottol lesz baja csak😂😂
2018. jan. 21. 21:49
 18/22 anonim ***** válasza:
58%
Csinálj neki sütit, amibe nem kakaó port teszel, hanem karob port, ízre ugyan az. A jótékony hatásaira keress rá. Én ezt használom!
2018. jan. 21. 23:14
 19/22 anonim ***** válasza:
15%
Nem kerdeztem.. A boltban is tudok venni sutit ;)
2018. jan. 22. 00:23
 20/22 44zoltan válasza:
8%
Helló, ne higy ennyi okostojásnak. Én még a nagymamám tanácsaira halgattam inkább a gyermeknevelésben. Tehát csomit is adhatsz mértékkel a babádnak. Napi 1 kocka nem árt meg. 2 hónaposan othon főzött húsleves, 3 hónaposan pedig nyugodtan elkezdheted a házi tejet. Amúgymeg a régebbi időkben a nők már 3 hónappal a szülés után visszamentek dolgozni és a gyermekek bölcsödébe kerültek. Ott már mindenhez hozzászoktatták őket.
2018. jan. 24. 05:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!