Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Az 1 éves baba miért nem ehet...

Az 1 éves baba miért nem ehet csokit?

Figyelt kérdés
2018. jan. 21. 14:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
24%
Nem tudom de erre en js kivancsi lennek, azt leszamitva h gondolom egeszsegtelen, de mondjuk mivan az etcsokival?
2018. jan. 21. 14:54
 2/22 anonim ***** válasza:
30%
Miért akarsz neki csokit adni?
2018. jan. 21. 14:55
 3/22 anonim ***** válasza:
45%

Csak tippelni tudok.

A cukor tartalom miatt (többek között felpörgeti)

A csokoládé székletfogó lehet.

2018. jan. 21. 15:03
 4/22 anonim ***** válasza:
79%
Szia! A gyerekorvos nálunk hasmenése 2-3 kocka ètcsokit ajánlott a 10 hós lányomnak! Ebből kiindulva szerintem ehet!
2018. jan. 21. 15:11
 5/22 anonim ***** válasza:
50%

Az étcsoki sem egészséges a koffeintartalma miatt (több van benne, mint a tejcsokiban, nagyjából egy táblában annyi, mint egy csésze feketekávéban).

Nyilván nem hal bele, de semmi szüksége rá.

2018. jan. 21. 15:17
 6/22 anonim ***** válasza:
53%
Mert valaki kitalálta, hogy nem egészséges. Ehet, de mértékkel, nem lesz semmi baja tőle.
2018. jan. 21. 15:25
 7/22 anonim ***** válasza:
71%

Hetes, gondolom az az 1-2 hónapos elírás akart lenni :) Amikor az anyatej-tápszeren kívül még tényleg nem szabadna adni mást, még a sima reszelt gyümölcsöket is csak tápos babáknál 4 hónaptól kezdik. Nem, nem mindenki más h*lye, ha te adtál neki ilyet tényleg 1-2 hónaposan. Oké, most nincs baja... örülj, ha később sem lesz.

Amúgy a kérdésre válaszolva, ha 1 évesen szeretnél neki csokit adni, könnyen olvadós fajtát, mondjuk kindercsokit kicsi darabonként próbálhatsz, az 1 évesen már nem gond, ha csak nem allergiás semmire. Óvatosan, hogy ne szaladjon a torkára, mert az olvadó csoki, ha félreszalad, elég kellemetlen, csípő érzés, valamint számíthatsz tényleges kis felpörgésre, de annyi. Jó próbálkozást-kóstolgatást.

2018. jan. 21. 16:36
 8/22 anonim ***** válasza:
46%
Elso vagyok, miert kellett lepontozni?? Engem is erdekel a miertje. Amugy arrol en is hallottam h a sotet csoki jo hasmenesre. Most akkor miert kell lepontozni?
2018. jan. 21. 16:43
 9/22 anonim ***** válasza:
50%
Szegény gyereket sajnálom, hogy az anyja szerint ez a normális, hogy mindjárt tömöd mindennel, majd meglátod... habár magyarázhatom itt a szamárnak az ABC-t...
2018. jan. 21. 16:54
 10/22 anonim ***** válasza:
40%
Első, azért vagy lepontozva, mert az ilyen sötétfejek mint a 7 es, kapnak pontozási lehetőséget... meg gyereknevelésre lehetőséget, aztán tele vannak a gasztros dokik hogy miért fosik-hány a gyerek 10-15 évesen mindentől, mert akkor jön ki rajta.
2018. jan. 21. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!