Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » A félzsíros túrò hízlal?

A félzsíros túrò hízlal?

Figyelt kérdés
1 eves lesz 5.-en a kisfiam. Rossz etvagyu szeretnem ha azt a keveset is amit megeszik taplalo,hizlalo legyen. Igy csinalom a hazi kremturojat: 25dkg felzsiros turonak a fele,egy danone napmintnap ,pici vanilias cukor es ossze turmixolom. Ez igy hizlalo?
2017. aug. 21. 13:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
48%
Vállalom lepontozást, de úgy látom, hogy a válaszadók közül senkinek nincs rosszul evő babája/gyereke és mindenki mintaanya (no liszt, no cukor csak egészséges kaja) Ezt a dolgot csak az érti meg aki sajnos maga is átéli, megtapasztalja.Igen valóban nem a legjobb nap mint nap cukros túrót adni a gyereknek, de ha mást nem eszik meg, muszály hogy valami legyen a szervezetében, és ha csak azt eszi meg akkor azt adja neki az anyukája.Én megértelek és nem ítéllek el (mint itt sokan mások), mert én is hasonló helyzetben vagyok.Ha meg nem adnál neki enni semmit (mert az egészségeset nem eszi, a rossz kaját meg nem szeretnéd adni) akkor meg azért lennél szar anya mert éhezteded a gyereked.De hogy a kérdésrevis válaszoljak a félzsíros túró nagyon jó fehérjeforrás.Esetleg készítsd úgy hogy túró, natúr joghurt barack vagy banán mert ezek a gyümölcsök jó édessé teszik a túrót, vagy akár üveges gyümölcsöt (van cukormentes) is tudsz mellé keverni.Kitartást!
2017. aug. 21. 16:07
 12/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat :) persze vannak okoskodò minta anyucik :) De szerencsère vannak normàlisabbak is akik vàlaszt adtak a kèrdèsre ! :)
2017. aug. 21. 16:26
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

#11-es, gratulálok, hogy sikerült végignyomkodni neked is a piros kezet... Sok eszed van neked is, ha ezt sikerült kiszűrni a válaszokból, amit írsz.

Képzeld, az én kisfiam sem jó étvágyú! De ez nem azt jelenti, hogy ipari hulladékot (nap,mint nap), meg finomított, aromásított fehércukrot kell adni hogy hízzon. A hangsúly a TÁPLÁLÓ ételeken van.

Én a túróba a kérdező helyett normál joghurtot (sőt, ha lehet görög joghurtot tennék, mert az egyrészt minőség, másrészt jó zsíros) és vagy gyümölcsöt, vagy ha még édesíteni akarom, akkor fruktózt, nem vanília aromás kristálycukrot. Az alapanyagokkal volt a baja mindenkinek, ha nem tűnt volna fel.

Mellesleg az én gyerekem is eszik túrórudit, görögjoghurot, belenyalhat a fagyiba, evett már dörmit, eszik péksüteményt, messze nem arról van szó, hogy bio-öko anyu lennék, aki SEMMI fehérlisztet és fehércukrot nem enged a gyerekének enni, de azért próbálom mégis ésszel csinálni, ha lehet. Márpedig az, hogy mivel édesítek, vagy milyen joghurtot veszek le a polcról, az igencsak az rajtam múlik.

2017. aug. 21. 16:27
 14/24 A kérdező kommentje:
Szeretnèm ha hìzna a kisfiam mert màr jó ideje àll a súlya. Mindìg mindenből a dràgàbbat veszem neki! Most az ìze miatt vàlasztottam ezt a napmintnapot. Nem kell körül ìrni ezt a termèket èletèben először kapta a fiam. Tippeket szivesen elfogadnèk mi hìzlalnà azèrt mègis csak.
2017. aug. 21. 16:48
 15/24 anonim ***** válasza:
27%

Na megegyszer, hátha sikerül megerteni :

1, Nem kell hizlalni a gyereket, egészséges, tápláló ételeket kell neki adni.

2, Semmi baj a mértékkel fogyasztott cukorral. A kristalyvanilinnal van probléma, ami egészségre káros xar.

2017. aug. 21. 18:42
 16/24 anonim ***** válasza:
58%
11-es vagyok.13-as rácsesztél mivel egyáltalán nem pontoztam senkit, se lefelé, se felfelé.Az eszedbe sem jutott, hogy más is egyetért velem csak nem meri leírni pont az olyanok miatt mint te...szánalmas vagy.De hogy megháláljam a kedvességedet most neked megadom a piros kezet, de a többieket nem pontozom.
2017. aug. 21. 21:52
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem azt kèrdeztem mit gondoltok a vaniliàscukorról ! Istenem ennyi èrtelmetlent ès mèg meg akarja magyaràzni ! Ha èn hizlalò kaja tippeket kèrek akkor ha nem azt mondassz nem kell a vàlaszod!! 11 es köszi a vàlaszt egyet èrtek veled!
2017. aug. 21. 22:48
 18/24 anonim ***** válasza:
18%

Mondjuk egy anyától, aki elvileg felnőtt nő, több értelmet várna el az ember....

Adj neki fánkot, palacsintát, csokit, tésztát, chipset. Ez mind hizlal. Neked ez a lényeg, hát hajrá.

2017. aug. 22. 05:22
 19/24 anonim ***** válasza:
14%
#11-es és kérdező, sötétek vagytok, mint az éjszaka... én ezen a ponton föladtam.
2017. aug. 22. 06:27
 20/24 A kérdező kommentje:
Ide nem èrdemes kèrdèst ìrni
2017. aug. 22. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!