Madártej mikortól?
Nem igazán értem miért pont most és miért pont a madártej kapcsán jut eszedbe aggódni, hiszen már most eszik olyat, amit egy 11 hónaposnak még nem kéne, pl.: tejföl, sajtkrém...
De a kérdésedre válaszolva: a tej bevezetése után.
Utolsó már miért ne ehetne egy lassan 1 éves gyerek tejfölt meg sajtot ha nem allergiás rá?
8-10 hónap között ezket már be lehet vezetni.
Sima bolti tejet ajánlják 1 év felett.
na igen, azért kérdeztem, mert ugye fel van főzve a tej (meg a tojássárgája is), legalábbis én úgy csinálom, a fehérjét is mikróban készítem, így az sem nyers tulajdonképpen, és ezért a kérdés.
Mert pl. a cukorborsófőzeléket én tejben főzöm.
Akkor már mindegy, bevezetted nála a tejet a tejes főzelékkel, teljesen mindegy hogy forralva vagy nyersen adtad.
Kicsit korai de már "mindegy".
A sajt és a sajtkrém nagyon nem ugyanaz, a tejfölt meg 1,5 éves kortól javasolják. A tejet meg inkább csak 3 éves kor fölött.
13:11-es voltam
Eleg nagy baj hogy egyaltalan eszik tejtermeket!!!A tehen tejet vagy barmelyik masik allati tejrol legyen szo,NEM AZ EMBEREK SZAMARA "TALALTAK" KI!Ahogy az ember szervezete sem a kis borjuknak,meg gidanak "termeli"....Ez egy valadek ,a tehennek a gennyes valadeka.Rettento nagy karokat kepes az ember szervezeteben tenni.Az autizmustol elkezdve a belproblemakig, nem beszelve arrol a tejrol amit a boltokba lehet kapni ,telis-tele van vegyszerekkel.A szervezetunk keptelen feldolgozni a benne talalhato enzimeket ...joval tobb kart okoz mint "hasznot".
Mindenkinek ajanlanam :Jane Heimlich, a „Tej: halálos méreg” című könyvét, olvasasa utan garantaltan mashogy tekintenek majd a tej es a tejtermekek fogyasztasara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!