Madártej mikortól?

Figyelt kérdés
Kislányom már mindent eszik a sima tejen kívül. Tejfölt, sajtot, margarint, sajtkrémet, stb. A madártej mennyire adható? Majd inkább a tej bevezetése után? 11 hós
2017. aug. 7. 12:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel tejes nyilván a tej bevezetése után..
2017. aug. 7. 13:00
 2/10 anonim ***** válasza:
13%
Nyilván a tej bevezetése után, de mivel nyers tojás is van benne ezért én 2-3 éves kor előtt biztosan nem adnám. Annyi minden mást ehet, ezt pont nem kell még sokáig.
2017. aug. 7. 13:06
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem igazán értem miért pont most és miért pont a madártej kapcsán jut eszedbe aggódni, hiszen már most eszik olyat, amit egy 11 hónaposnak még nem kéne, pl.: tejföl, sajtkrém...

De a kérdésedre válaszolva: a tej bevezetése után.

2017. aug. 7. 13:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó már miért ne ehetne egy lassan 1 éves gyerek tejfölt meg sajtot ha nem allergiás rá?

8-10 hónap között ezket már be lehet vezetni.

Sima bolti tejet ajánlják 1 év felett.

2017. aug. 7. 13:19
 5/10 A kérdező kommentje:

na igen, azért kérdeztem, mert ugye fel van főzve a tej (meg a tojássárgája is), legalábbis én úgy csinálom, a fehérjét is mikróban készítem, így az sem nyers tulajdonképpen, és ezért a kérdés.

Mert pl. a cukorborsófőzeléket én tejben főzöm.

2017. aug. 7. 13:42
 6/10 anonim ***** válasza:
29%

Akkor már mindegy, bevezetted nála a tejet a tejes főzelékkel, teljesen mindegy hogy forralva vagy nyersen adtad.

Kicsit korai de már "mindegy".

2017. aug. 7. 13:44
 7/10 anonim ***** válasza:
11%

A sajt és a sajtkrém nagyon nem ugyanaz, a tejfölt meg 1,5 éves kortól javasolják. A tejet meg inkább csak 3 éves kor fölött.

13:11-es voltam

2017. aug. 7. 13:52
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
Nyers tojás a madártejben????
2017. aug. 7. 14:04
 9/10 A kérdező kommentje:
hát nekem ezt mondta az orvos, hogy a tejes főzelék mehet, de magában a sima tej nem, mert ha fel van főzve a tej, az már régen nem ugyan az, mint a sima bögrében
2017. aug. 7. 15:11
 10/10 anonim válasza:
0%

Eleg nagy baj hogy egyaltalan eszik tejtermeket!!!A tehen tejet vagy barmelyik masik allati tejrol legyen szo,NEM AZ EMBEREK SZAMARA "TALALTAK" KI!Ahogy az ember szervezete sem a kis borjuknak,meg gidanak "termeli"....Ez egy valadek ,a tehennek a gennyes valadeka.Rettento nagy karokat kepes az ember szervezeteben tenni.Az autizmustol elkezdve a belproblemakig, nem beszelve arrol a tejrol amit a boltokba lehet kapni ,telis-tele van vegyszerekkel.A szervezetunk keptelen feldolgozni a benne talalhato enzimeket ...joval tobb kart okoz mint "hasznot".

Mindenkinek ajanlanam :Jane Heimlich, a „Tej: halálos méreg” című könyvét, olvasasa utan garantaltan mashogy tekintenek majd a tej es a tejtermekek fogyasztasara.

2017. aug. 9. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!