Boci illete Mizo madártej izű tejről mi a véleményetek? 16 hós a fiam, és nagyon izlik neki, szinte csak ezt tudom tejtermékként "beleerőltetni"?
Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 10:13
1/7 anonim válasza:
Véleményem: nagyon finom, én is szeretem, de a gyerekemnek még nem adnám. A fiam 18 hónapos, ő sem issza meg a sima tejitalt, így vagy a banános tejitalt veszem(milumil) vagy ha simát veszek akkor Nestlenek van ( a tápszerek mellett lehet megtalálni) vaníliás és kakaós izésítője, azt szoktam a tápiba tenni. 1 éves kortól 3 éves korú gyerekeken való.
2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos azzal sem issza meg! Sőt semmi tejitalt, tejpépet, tápszert nem hajlandó meginni 1 éves kora óta. Rendes boci tejet probáltam neki adni, mindenféle formátumba (karamellás tej, kakaó...stb) sehogy nem volt hajlandó meginni. Múlthéten megvettem ezt, megkóstoltattam vele és nagyon izlik neki! Nem tudom hogy még mit próbálhatnék ki?
2012. jan. 17. 10:26
3/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a hőmérsékletével van a gond? (táp meleg, ez meg inkább hideg)
Vagy próbáld neki a madártejet pohárból/cumisüvegből adni (amiből inni szokott), és utána valami hasonló vaníliás tápszert ugyanabból. Én így trükköznék ...
4/7 A kérdező kommentje:
Mindent melegitek neki...Langyosan próbáltam mindent adni, és semmit nem fogad el! Egyszerüen nem kell neki! De továbbmegyek, se a tejbegriz se a tejberizs nem kell neki! Semmi ilyen tejes dolgot nem hajlandó megenni/inni! Kifogytam az ötletekből!
2012. jan. 17. 11:02
5/7 anonim válasza:
Hát ebben az esetben én adnám neki ... Nem a legideálisabb, de mit lehet csinálni.
És ha kevernéd neki, és fokozatosan egyre nagyobb arányban lenne a táp???
6/7 anonim válasza:
Nem olyan pici már,ha megissza,akkor adjad neki.Szüksége van a tejtermékekre.E.
7/7 anonim válasza:
Engem inkább annak a cukortartalma zavar. Nem tudok okosat mondani sajnos, nálam is imádják a kölkök ezt a madártej ízű izét de hetente csak egyszer kapnak, más napokon sima tejet kefírt joghurtot (szerencsére megeszik) mert ez a madártejes irtó édes. Így is annyi cukros van a közétkeztetésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!