Aki sütött már madártej szeletet, segítene?
Figyelt kérdés
Van olyan receptem, ahol a krém elkészítéséhez pudingot is ír, meg van olyan, ahol csak liszttel sűrítik. Ti melyik verziót csináltátok?2010. szept. 10. 14:17
2/6 anonim válasza:
Sztem a főzött krém finomabb, de nagyon el kell találni az arányokat, hogy jóállagú legyen. Legyen a pudingos. Javitsd fel plusz vaniliáscukorral.
3/6 A kérdező kommentje:
Ha nem gond, leírom mindkét receptet. Pudingos: 8 tojás sárgája, 2 vaníliás cukor, 1 ek. liszt, 8 dl tej, 20 dkg porcukor, 25 dkg ráma. Lisztes: : 8 tojás sárgája, 2 vaníliás cukor, 4 dl tej, 15 dkg porcukor, 5 kanál liszt, 25 dkg margarin.
Vagy ha a ti receptetek más, azt is szívesen elolvasom. A pudingosnál dupla mennyiségű a tej is. Nem tudom melyiket csináljam meg. Még annyi, hogy mekkora tepsibe kell sütni?
Köszönöm előre is a segítséget!
2010. szept. 10. 14:45
4/6 anonim válasza:
14.37-es vagyok.
Sajnos ezt a sütit még nem sütöttem ,így nem tudok tanácsot adni hozzá.A tapsztalatomat adtam a krém elkészitéséhez.
5/6 anonim válasza:
A goole-be bírtam, nagyon sok variáció közül lehet választani.Ott van segítség.
6/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy a google-ban is vannak receptek. De én azért kérdeztem itt, mert hátha valaki megsütötte, és megosztaná velem a tapasztalatait.
2010. szept. 10. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!