Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Csecsemőnek nem adnak teát....

Csecsemőnek nem adnak teát. Csak cici és tápszer.2 hónapos a baba. Nem lesz baja a kevés folyadék beviteltől?

Figyelt kérdés
2017. márc. 4. 20:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Most lehet, hogy meg fogsz lepődni, de a tej, akár anyatej, akár tápszer, FOLYADÉK.
2017. márc. 4. 20:08
 2/16 anonim ***** válasza:
98%

Nem lesz baja. Ilyen pici babának semmire sincs szüksége, csak anyatejre (vagy ha nincs, akkor tápszer). Az folyadék :)

Nem kell neki tea. Teljesen felesleges.

2017. márc. 4. 20:18
 3/16 ildibrexy ***** válasza:
98%
Nagyon helyes, hogy nem adnak neki teát de még a víz is felesleges egy ilyen picinel. Az első 6 hónapban csak anyatej vagy tápszer kell a babának.
2017. márc. 4. 20:31
 4/16 anonim ***** válasza:
97%
Az előttem szólók mindent elmondtak...
2017. márc. 4. 20:33
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

Plusz vizet inkább nyári kánikulában szoktak javasolni, amikor mindenkiről folyik a víz és nagyobb a folyadékigény.

A lányom májusi, amikor jött a kánikula, 2-3 hónapos lehetett. Akkor vizet is kapott néha.

Mondjuk a vizet ellenzőket nem igazán értem, teljesen semleges folyadék, kétlem, hogy akármennyi idős babának ártana - persze babavíz vagy forralt víz formájában.

2017. márc. 4. 20:54
 6/16 anonim ***** válasza:
7%

Akkor kell neki ha az anyatej keves.

Kisfiamnak keves volt, intenziven kotott ki, 5 nap infuzio, majdnem kiszaradt. Pedig mellen volt naponta rengetegszer, de kiderult hogy cuclizott csak de nem jott eleg tej. 3 naposan belazasodott este, bevittuk a korhazba (aznap reggel hoztuk haza....), kozoltek szerencseje hogy bevittem, nem elte volna meg a reggelt csak "szopizassal".

2017. márc. 4. 21:16
 7/16 anonim ***** válasza:
23%
6-os vagyok, hogy miert nem kapott vizet mar hamarabb? A sok cici-orult miatt akik kozoltek hogy NE adjak neki vizet mert akkor nem fog cicikezni.....majdnem meghalt a 3 napos babam a szoptatasi elvakultak miatt.
2017. márc. 4. 21:18
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
6-7: De aki normálisan szopizik, annak felesleges más. A tiédnek nyilván kellett volna. Mondjuk, hogy nem lehet észrevenni, hogy nem is eszik?
2017. márc. 4. 22:03
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem is kell neki tea.

Azt írod kevés a folyadék. Miért mennyit eszik egy nap az a baba?

2017. márc. 4. 22:07
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem #6 hogy nem vette észre hogy csak cumizik... Ennyire nem figyeltél rá közben hogy nem tűnt fel hogy nem nyel rendszeresen? Plussz pont az eleje volt nekem a legérzékelhetőbb pl, pár szívás után már fájt ahogy beindította a dolgokat...
2017. márc. 4. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!