Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Tápszer után kell a folyadék?

Coleen kérdése:

Tápszer után kell a folyadék?

Figyelt kérdés

Olyat hallottam hogy tápszer után mindig itassuk meg a babát folyadékkal.

Ez igaz?

Ti adtok mellette inni a picinek?

2015. szept. 15. 03:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hallottam még erről de én soha nem adtam utána plusz folyadékot, ahogy szoptatás után sem. Én úgy gondolom a tápszernek elégnek kell lenni. Kivétel volt a nyári hőség, akkor kapott forralt, lehűtött vizet.
2015. szept. 15. 05:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem a gyerekorvos és a védőnő is azt mondta, hogy nem kell vizet adnom. Nagymamák persze rágták a fülem, hogy ez így nem jó, ezért kipróbáltam, de a fiam el sem fogadta a vizet. Szóval csak a hozzátáplálással egyidőben kezdtem itatni, és akkor gond nélkül ment.

Ha viszont lázas lenne, akkor azért meg kell próbálni itatni is, ill. nagy kánikulában, de az most már nem jellemző.

2015. szept. 15. 07:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kell. A fiam addig, míg szinte már azt ette amit mi, alig ivott. Amíg csak tápszeres volt, nem fogadott el semmilyen plusz folyadékot. Persze meg lehet nyugodtan próbálni, de ha nem igényli akkor nem szabad erőltetni.
2015. szept. 15. 08:57
 4/4 A kérdező kommentje:

Akkor én sem aggódom túl a dolgokat!

köszönöm szépen!

2015. szept. 15. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!