Joghurtok kozul a zsirszegenyebbet adtatok a babatoknak? Minden nap benne volt az etrendjeben? /8 ho/
Figyelt kérdés
2017. febr. 16. 12:07
1/8 anonim válasza:
Nem, nem fogyókúrázik, semmi baj a normál joghurttal. Mondjuk csak 10 hónapos kortól vezettem be.
2/8 anonim válasza:
Nem. Inkább a legfinomabbat, görög joghurtok, krémesebb fajtákat.
Nem mindennap, én is unnám mindennap, heti 2x kb, többi nap tejpép volt uzsira ,vagy akár túró mixelve gyümivel.
3/8 anonim válasza:
Dehogy! Sőt! A natúr görögjoghurt (10%) nagy kedvenc! Nem fogyózik a baba. :) Sőt, én is jobban szeretem, a görög után a sima 1,5%-os natúr joghurt kifordul a számból. Ég és föld a különbség.
Minden nap nem eszik, de heti 3-4 alkalommal biztos. Egy éves múlt, de régóta adom neki.
4/8 anonim válasza:
A gyereknek a magasabb zsírtartalmút ajánlják, mert nekik szükségük van az ilyen zsírokra a növekedéshez. Szinte minden nap kapott a fiam, addig amíg el kezdte fogadni a darabosabb ételeket is uzsonnára.
5/8 A kérdező kommentje:
koszonom a segitseget
2017. febr. 16. 17:44
6/8 anonim válasza:
Nem szabad zsírszegény cuccokat válogatni a babának, az ő agya 3 éves koráig nagyon igényeli az állati zsírokat (ezért is kell neki nagyon az anyatej), mert abból építi az idegrostjait. Kimutatták, hogy a több zsírt evő babáknak átlagban magasabb az IQ-ja felnőttként.
7/8 A kérdező kommentje:
koszonom
2017. febr. 21. 08:24
8/8 anonim válasza:
Sose vegyél semmit a zsírszegényy , vagy zsírmntes ! A zsírt , kétszer annyi cukorral pótólják .
Low fat = High sugar !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!