Baj, ha egy 9-10 hónapos baba étrendjében még nincs benne a májkrém, párizsi, virsli?
Szia!
Nekem is ezeket eszi a kisfiam vacsira/uzsira.
Én még nem próbálkoztam a virslivel,párizsival.
1 éves kor utánra tervezem.
Addig meg amíg jól lakik ezekkel és rendesen gyarapodik a súlya,szerintem nyugodtan eheti őket.
Egy 10 hós kisfiú anyukája
Szia!
Nekem is 10 hónapos a fiam és hasonlókat eszik, mint a tied. Nekem is mondták már a hasonló kajákat meg, hogy miért adok neki még mindíg ilyeneket de már nem érdekelnek. Én is csak 1 éves kora után fogom adni:)))
Jó neked,hogy csak más szülő szól meg emiatt,engem a saját anyám,állandóan harcolunk,hogy még csak ezt meg aszt eszi..meg ti ilyenkor már ez meg az.....húúú már nem is bízom rá,mert tuti megtömi mindíg valamivel,állandóan ezen vitázunk,semmi máson!!!
Bocs,de olyan jó volt ideírni,egyébként 10,5 hós a kisfiam még csak sajt-túró-nál tartunk,10 hósan kezdtük a tejterméket,egy veséje miatt kicsit kitoltuk a védőnővel.Szóval mi is leszünk 1 évesek tuti mire ilyen kajákat kap,amiket írtál,Csibemájat a húslevesből már kap vasárnaponként,imádja!!
Többiekre ne hallgass!!!Csináld úgy,ahogy te jónak látod,és úgy lesz a legjobb a babádnak hidd el!!
Naná, hogy nem baj, ezekbe aztán mindent beledarálnak.
Ráér még ilyeneket enni, az én lányom 11 hónapos és eszemben sincs ilyet adni neki.
Inkább készítek húskrémet majd, most meg azokat, amiket írtál, meg én marha drága csirkemell sonkát kínáltam már neki.
Offolónak:
Natúr joghurtot adok, nem probiotikusat, általában Minna vagy Nádudvari, ezeket tartom én jónak, de mindenképpen magyart veszek.
Danone-t soha, még magunknak sem. A gyümölcsös joghurtokat is én készítem natúr joghurtból gyümölccsel elkeverve. Érdemes egymás mellett kóstolni egy bolti banánosat, meg egy hazai készítésűt, ég és föld a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!