Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Ételek bevezetése » Virslit mikor lehet adni babának?

Virslit mikor lehet adni babának?

Figyelt kérdés

Kizárólag magas százalékú húst tartalmazóra gondoltam. Csirkevirsli van itthon,ami 86 százalékban tartalmaz húst.

Mikor, hány hónapos kortól lehet adni?

2017. febr. 3. 10:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Elméletileg felnőttként sem kéne ilyesmit ennünk, de megnézed az összetevőket a virslin, és eldöntöd hogy adsz-e már 10 hónaposan pl., vagy csak 10 évesen.
2017. febr. 3. 14:12
 12/14 anonim ***** válasza:
15 hónaposan csípett bele az en virslimbe, megkostolta, elnyammogta, de ennyi. Ez 4 honapja volt, azota nem kapott, mert nagyon ritkán eszunk mi is.
2017. febr. 3. 14:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon babafüggő. Én hiába írom, hogy a másfél évesem nem kapott még (és nem is fog egy darabig) érzékeny pocakú, ételallergiás kisfiú, epebajos anyával és nagymamával, érted.. én 2x végiggondolom mikor mit merjek adni neki. De soha nem lett volna gondja semmilyen étellel és örökölnivalója se lenne, valószínűleg szívesebben megkóstoltatnám már vele. De 1 éves kor alatt szerintem akkor is korai lenne.
2017. febr. 3. 14:41
 14/14 anonim ***** válasza:
65%
A 4 évesem még nem evett, mi sem eszünk.
2017. febr. 3. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!