Aldiban vannak olyan készítmények, amiknek 95% a hústartalma.
Illetve létezik máshol is olyan, amiben nincs glutén, vagy szója, ezt kell figyelni.
2013. febr. 4. 13:03
Hasznos számodra ez a válasz?
2/10 anonim válasza:
Ilye nem létezik.
Nekünk a gyermek étkeztetés kurzuson azt tanálcsolták, hogy olyat adjunk a gyereknek amiben látszik a húsnak a szálkái, mert akkor tuti tartalmaz húst is.
1 év alatt én semmi esetre sem adok nekik virslit, parízert. szalámit 2 éves kor alatt nem adok, az nyers hús, most 2,5 éves és nagyon ritkán már kap.
2013. febr. 4. 13:04
Hasznos számodra ez a válasz?
3/10 anonim válasza:
2-es, szegény gyerek!
Lehet jó minőségű húskészítményeket is venni. De az igaz, hogy mindenben van valami ártalmas. Én drágább fajta juhbeles virslit szoktam venni. Szalámik közül Pick, Heinz, Kaiser's, Kométa. Párizsi közül is a Picket veszem, finom is.
2013. febr. 4. 13:17
Hasznos számodra ez a válasz?
4/10 anonim válasza:
Az én lányom 10 hónapos, és kapott már virslit! Én is a drágábbik fajtát szoktam venni neki, és a védőnő is mondta már, hogy nyugodtan eheti.
Ennyi erővel tényleg ne adjunk akkor semmit, mert mindenben van valami ártalmas!
2013. febr. 4. 13:31
Hasznos számodra ez a válasz?
5/10 anonim válasza:
Gyermekétkeztetési kurzus....
2013. febr. 4. 13:32
Hasznos számodra ez a válasz?
6/10 anonim válasza:
Én Saga gyerek virslit szoktam venni, de ritkán. 1 év alatt én sem adtam sem virslit, sem párizsit. 17 hónapos szalámit még nem evett.
2013. febr. 4. 13:33
Hasznos számodra ez a válasz?
7/10 anonim válasza:
Házi húskészítmények, azért még javarészt húsból vannak! :D Falun vagy kisvárosban nagyon sok olyan hely van ahol házit árulnak!
2013. febr. 4. 13:57
Hasznos számodra ez a válasz?
8/10 anonim válasza:
En is a legdragabbat veszem ezekbol, de nem is erdekelne a sok adek, inkabb az zavar, hogy az osszesben kivetel nelkul van narium-nitrit, ami mae bizonyitottan rakkelto hatasu es az agyi tevekenysegre sincs kjo hatassal. En probalom ritkabban venni ezeket. Kar, hogy nincs normalus ezekbol, regen nem raktak tele ennyi minden karos anyaggal. Most sajnos az a tendencia van es marad is az elelmiszeriparban, hogy minel kisebb penzbol (rossz, mu vagy minel olcsobb) alapanyagbol keszult etelt minel dragabban eladni. Nem sokkal jobb a dragabb felvagott egeszseg szempontjabol, max. finomabb.
2013. febr. 4. 15:06
Hasznos számodra ez a válasz?
9/10 anonim válasza:
7es vagyok! Ha nincs lehetőséged házihoz jutni, akkor még ezt is tudom ajánlani!
Nekünk anyósomék egy ismerős hentessel csináltattak virslit. Nagyon finom, de a gyerekek nem akarják enni. Amúgy pick virslit szoktam venni és párizsiból is csak pick-et. A sonkát, szalámit, kolbászt az apósom készíti, azt szerencsére szeretik a gyerekek is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!